Κυριακή , 11 Μάιος 2025

Πώς ξαναζεσταίνεις σωστά το κρέας που περίσσεψε – Newsbeast


Όλοι ξέρουν πως το ζουμερό και λαχταριστό μοσχάρι που έμεινε στεγνώνει και χάνει τα υγρά του όταν ξαναζεσταίνεται.

Υπάρχει όμως τρόπος να μη χαθεί η εξαίσια και τρυφερή υφή του όταν είναι να το φας το βράδυ ή την επομένη.

Ο φούρνος μικροκυμάτων δεν προτείνεται, καθώς μισό λεπτό παραπάνω και το κακό έχει γίνει. Αντίο στη γεύση και το τρυφερό του πράγματος δηλαδή.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι μεν ο φούρνος, μέσα σε αλουμινόχαρτο δε. Το τυλίγουμε προσεκτικά σε αλουμινόχαρτο και το ζεσταίνουμε, προσθέτοντας και 1/4 της κούπας ζωμό βοδινού, ώστε να διατηρήσει το μοσχάρι τη ζουμερή σύστασή του.

Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και το ζεσταίνουμε στους 150 βαθμούς Κελσίου, μας λέει η food editor Katie Bourque. Και δεν το αφήνουμε στην τύχη του, παρά το ελέγχουμε ανά 10 λεπτά. Αν αρχίσει να ψήνεται ξανά, θα στεγνώσει…


Source link

Ελέγξτε επίσης

Φτιάχνουμε πραλίνα φιστικιού με μόνο 2 υλικά –Η καρδιά της σοκολάτας Ντουμπάι έτοιμη σε 10 λεπτά

Η απολαυστική γέμιση του πιο viral γλυκού παγκοσμίως φτιάχνεται στο πι και φι. Η δημοφιλία …

Daily-News.GR