Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Νικολέττα Βλαβιανού: Την ηλικία μου μόνο στο νεκροταφείο θα την βρείτε σωστά

Νικολέττα Βλαβιανού: Την ηλικία μου μόνο στο νεκροταφείο θα την βρείτε σωστά

Η Νικολέττα Βλαβιανού πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Με αφορμή το νέο αυτό επαγγελματικό της βήμα, η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha το πρωί της Τρίτης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της μετά από πολλά χρόνια με τον Πέτρο Φιλιππίδη, την ηλικία της αλλά και στο λόγο που αρνείται να την γυμνάσει η κόρη της η οποία είναι επαγγελματίας γυμνάστρια.

«Το “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” στην ΕΡΤ είναι καθημερινή σειρά αλλά δεν αντιμετωπίζεται σαν καθημερινή σειρά. Ξανασυνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά το “Χάι Ροκ” αλλά κρύβουμε πόσα χρόνια πριν ήταν. Απλώς θυμόμουν ότι σε ένα σίριαλ, όταν ξεκινήσαμε, μας ζήτησαν φωτογραφίες από την παιδική μας ηλικία. Τυχαία πήγαμε την ίδια φωτογραφία και είδαμε ότι ήμασταν στο ίδιο σχολείο! Είχε το ίδιο σήμα δηλαδή. Κάπου εδώ είμαστε όλοι, συναντιόμαστε» ανέφερε αρχικά η Νικολέττα Βλαβιανού.

Μιλώντας για την ηλικία της και το γεγονός πως αυτή αναφέρεται λανθασμένα στο διαδίκτυο, η ηθοποιός είπε: «Γράφουν λάθος την ηλικία μου στο διαδίκτυο. Όχι μόνο τη δική μου, και αλλωνών. Για αυτό είπα πως την ηλικία μου μόνο στο νεκροταφείο θα την βρείτε σωστά. Μέχρι τότε…».

Για ποιο λόγο, η Νικολέττα Βλαβιανού αρνείται να τη γυμνάσει η κόρη της; «Η κόρη μου είναι πολύ καλή γυμνάστρια αλλά, επειδή είναι λίγο ράους, δεν μπορώ να με γυμνάσει».


Πηγή