Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Camilla Parker-Bowles: Η Royal με το πιο αναγνωρίσιμο χτένισμα

Η Camilla Parker Bowles είναι η γυναίκα που δίχασε την κοινή γνώμη και την βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Γνωρίστηκε σε μικρή ηλικία με τον Κάρολο και τους ένωσε ένας έρωτας κινηματογραφικός όμως οι δρόμοι τους χώρισαν αφού δεν παντρεύτηκαν μεταξύ τους αλλά άλλους με τον Κάρολο να φέρνει στην Βασιλική οικογένεια και την ταπεινή μας πραγματικότητα το πλάσμα που ονομαζόταν Diana.

Όσο υπέροχη και αη ήταν η πριγκίπισσα ωστόσο, ο Κάρολος δεν έπαψε να σκέφτεται (και να επισκέπτεται) την Camilla την οποία και παντρεύτηκε. Όπως πιστός είναι όμως ο Κάρολος στην Camilla άλλο τόσο πιστή είναι και η ίδια σε αυτόν αλλά και στην κομμώτριά της Jo Hansford. Η Camilla βλέπεις έχει ακριβώς το ίδιο χτένισμα εδώ και 30 χρόνια (μπορεί και παραπάνω) και όταν λέμε ίδιο εννοούμε ίδιο… Ολόιδιο, με μόλις μικρές προσαρμογές στο μήκος κάποιες φορές.

Με έντονες 70’s αναφορές, τα μαλλιά της Camilla παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα σε κάθε φωτογραφία που καταφέραμε να βρούμε μετά από πολύωρη αναζήτηση και γι᾽αυτό δεν ευθύνεται μόνο η κομμώτριά της. Η ίδια πιστεύει έντονα στον κανόνα που θέλει τις γυναίκες να μην πειραματίζονται και να παραμένουν πιστές σε αυτά που τους πάνε και κάπως έτσι, έχει καταλήξει να έχει πιο χαρακτηριστικό χτένισμα και από αυτό της Βασίλισσας.

Για να την τιμήσουμε λοιπόν μιας που μας επισκέπτεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε μαζί με τον Κάρολο για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, αποφασίσαμε να σου αποδείξουμε ότι έχει ακριβώς τα ίδια μαλλιά εδώ και χρόνια. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και θα καταλάβεις.

Διάβασε ακόμα: Camilla Parker Bowles: Το στυλ της γυναίκας που δίχασε τον πλανήτη

 


Πηγή