Κυριακή , 1 Ιούνιος 2025

Μια πανεύκολη συνταγή για το κρέας που περίσσεψε -Ο τέλειος μεζές για το κρασί

Το κρέας που περίσσεψε από το Πάσχα συνήθως καταλήγει να καταναλωθεί σε μια απλή και βαρετή επανάληψη του ίδιου πιάτου.

Αλλά γιατί να το περιορίσουμε σε κάτι τόσο συνηθισμένο, όταν μπορούμε να το μετατρέψουμε σε μια γευστική εμπειρία που θα εντυπωσιάσει;

Με λίγη φαντασία και τη σωστή προσέγγιση, αυτό που φαινόταν ως υπολείμματα μπορεί να γίνει ιδανικό για να συνοδεύσει ένα καλό ποτήρι κρασί.

Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αυτά είναι τα κορυφαία ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο: Τα ελληνικά που ξεχώρισαν, το βιολογικό με μοσχολέμονο [λίστα]

Tο 2025 o ATHENA IOOC, ο πλέον έγκριτος και διακεκριμένος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου παγκοσμίως, πραγματοποίησε …

Daily-News.GR