Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αυτά τα προϊόντα αδυνατίσματος θα συνεχίσεις να βάζεις και τον χειμώνα

Το καλοκαίρι έχει επίσημα τελειώσει. Και όταν λέμε «καλοκαίρι» εννοούμε τις ανέμελες ημέρες που απολαμβάναμε τα μπάνια στη θάλασσα και το κοκτέιλ μας ξαπλωτές κάτω από την ομπρέλα. Δε μας νοιάζει αν το μαύρισμα έχει διατηρηθεί ή αν έχει φύγει τελείως, ούτε τρελαινόμαστε στην ιδέα του γυμναστηρίου για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο bikini body.

Έχουμε αρχίσει ήδη να τρώμε, να φοράμε πιο φαρδιά ρούχα (που μας δυσκολεύουν να καταλάβουμε την πραγματική μας σωματική κατάσταση) και γενικά να χαλαρώνουμε. Και ξαφνικά θα ξυπνήσουμε ένα ωραίο πρωί τον Μάιο και θα αναρωτιόμαστε σαν τις τρελές «πώς θα χάσω τώρα τα κιλά του χειμώνα».

Το κάνεις εικόνα, έτσι; Σίγουρα σου έχει συμβεί. Μήπως ΔΕΝ πρέπει να σου ξανασυμβεί, λοιπόν; Κατ’ αρχάς, δε χρειάζεται να σε πιάσει πανικός και άγχος. Δεν κάνουμε body shaming σε κανέναν, ούτε κρίνουμε το σώμα του άλλου. Θέλουμε, όμως, να έχουμε μια όμορφη εικόνα και μπορούμε να φροντίσουμε γι’ αυτό.

Πώς; Αφενός με σωστή διατροφή και άσκηση (είτε σε κάποιο γυμναστήριο, είτε στο youtube) και αφετέρου με τα προϊόντα αδυνατίσματος, τα οποία θα δεις στην παρακάτω gallery και θα συνεχίσεις να απλώνεις στο σώμα σου τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα. Βασικά, θα τα απλώνεις καθημερινά μέχρι να έρθει η στιγμή που θα ξαναβγείς στην παραλία το επόμενο καλοκαίρι. Και τότε θα μας θυμηθείς και θα μας ευχαριστείς διπλά!

Διάβασε ακόμα: Αισθάνεσαι βαριά τα σγουρά μαλλιά σου; Δες τι πρέπει να κάνεις…


Πηγή