Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κάνε την πλεξούδα της Κατερίνας Καινούργιου και θα έχεις το ιδανικό χτένισμα για κάθε ώρα

Έχω πολλά και πυκνά μαλλιά! Από τη μία χαίρομαι πάρα πολύ, διότι μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω κυριολεκτικά όποιο χτένισμα θέλω και είμαι… η χαρά της κομμώτριας, όμως στις μέρες του καύσωνα πραγματικά λιώνω. Σκάω από τη ζέστη και αυτό έπαθα όλες τις προηγούμενες ημέρες που η θερμοκρασία δεν έλεγε να κατέβει κάτω από τους 43 βαθμούς.

Τι κάνω, λοιπόν, τότε; Πιάνω κότσους ή αλογοουρές τα μαλλιά μου για να αντέξω. Πλεξούδα, βέβαια, είχα καιρό να κάνω και το #hairspiration μού έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

5+1 χτενίσματα των celebrities για να τα βγάλεις πέρα με τον καύσωνα

Γαλλική πλεξούδα, η πιο safe επιλογή

Αν υπάρχει μια παρουσιάστρια που μπορεί να χαρακτηριστεί ως hairstyle queen, τότε αυτή είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δοκιμάζει girly χτενίσματα, όπως οι αλογοουρές -ψηλές και χαμηλές- με φιόγκους, μαντήλια, hairclips και scrunchies.

Η Κατερίνα λατρεύει τα hair accessories και τα εντάσσει στα περισσότερα χτενίσματά της. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, επέλεξε να αντιμετωπίσει τον καύσωνα με το πιο safe και chic χτένισμα όλων των εποχών: με γαλλική πλεξούδα.

Το ξεχωριστό twist στο χτένισμά της ήταν ο όγκος που είχε στις ρίζες, ενώ η KatKen έδωσε μια ανέμελη διάσταση αφήνοντας χαλαρές μερικές τούφες στα αυτιά της.

Μην ξεχνάς το αντηλιακό μαλλιών

Οι μέρες… είναι δύσκολες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Ο ήλιος καίει πολύ και εσύ δεν έχεις παρά να ανανεώνεις συνεχώς το αντηλιακό σου. Όχι μόνο αυτό του προσώπου και σώματος, όμως, αλλά και αυτό για τα μαλλιά.

Βλέπεις, οι ακτίνες του ήλιου αφυδατώνουν και ταλαιπωρούν την τρίχα, ενώ αν έχεις και βαμμένα μαλλιά να ξέρεις πως ξεθωριάζουν. Η λύση; Παντού και πάντα να έχεις μαζί σου και να ψεκάζεσαι με αντηλιακό μαλλιών.

Cover photo: @katken85


Πηγή