Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ναι, μία μπανάνα θα σώσει τα μαλλιά σου (και εσένα) από το φριζάρισμα!

Για τη βροχή και το φριζάρισμα έχουμε μιλήσει. Είναι ό, τι χειρότερο μας συμβαίνει τον χειμώνα μαζί με τα σκασμένα χείλη. Η υγρασία φταίει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό παρά μόνο προσευχή και καπέλα. Μην ξαφνιάζεσαι που δεν είπαμε ομπρέλα… με την ομπρέλα φριζάρεις χειρότερα από ότι με το καπέλο. Στο θέμα μας όμως: Τι μπορείς να κάνεις για το φριζάρισμα. Μία μάσκα με δύο πράγματα που έχεις ήδη στο σπίτι, μπανάνα και ελαιόλαδο!

Έχεις σίγουρα δει μάσκες με μπανάνα στο εμπόριο και σου αρέσουν. Ε, δεν είναι τυχαίο το συστατικό! Ενυδατώνει βαθιά και βοηθά τα λέπια της τρίχας να παραμένουν κλειστά ώστε να μην φριζάρουν. Το ελαιόλαδο…

9 olive remedies dry lips fcafotodigital

Τι να πούμε για το ελαιόλαδο που δεν το ξέρεις ήδη! Είναι ό, τι καλύτερο για τα μαλλιά σου! Για να φτιάξεις λοιπόν αυτή τη μάσκα θα πρέπει να βάλεις μία μεγάλη μπανάνα στο μπλέντερ (πρέπει να πολτοποιηθεί εντελώς για να μην παλέψεις με τα κομματάκια) και σιγά σιγά να προσθέτεις ελαιόλαδο μέχρι να έχεις μία πηχτή πάστα. Αυτή την πάστα θα βάλεις στα μαλλιά σου, θα δεις ένα επεισόδιο Casa De Papel και μετά θα λουστείς κανονικά. Όταν θα στεγνώσεις τα μαλλιά σου και δεις το αποτέλεσμα μπορείς να μας ευχαριστήσεις στο instagram!

Διάβασε ακόμα:

Scrunchie το ταπεινό και πώς θα σε σώσει αυτό το φθινόπωρο…

Αυτό το nail trend κάνει comeback την άνοιξη του 19’ αλλά εμείς θα το φορέσουμε από φέτος

More bronze please! 10 bronzers για να κρατήσεις το μαύρισμά σου λίγο ακόμα


Πηγή