Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Σετ ομορφιάς που σε ταξιδεύουν σε εξωτικούς, μαγικούς προορισμούς

Η Fresh Line γιορτάζει και φέτος τον ερχομό της άνοιξης με 7 συλλεκτικά σετ περιποίησης σώματος και μαλλιών που περιέχουν αναζωογονητικά αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος, χειροποίητα σαπούνια, αρωματικά body waters καθώς και ενυδατικά προϊόντα χεριών και χειλιών με βιολογικό βούτυρο καριτέ και ελαιόλαδο.. Ανάμεσά τους και η νέα, δροσερή σειρά Καρπούζι & Φραγκόσυκο. Δες τα αναλυτικά:

Περιποίηση Σώματος με Σταφύλι & Νεκταρίνι

Τροπικά πουλιά και πολύχρωμοι παπαγάλοι ντύνουν ένα μεταλλικό κύλινδρο που φιλοξενεί την πολυαγαπημένη συλλογή Σταφύλι & Νεκταρίνι. Το σταφύλι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες & βιταμίνες, που προσφέρουν πολύτιμη αντιοξειδωτική δράση. Συμπληρώστε την βασική περιποίηση με το Bοdy Water που θα αφήσει την επιδερμίδα υπέροχα αρωματισμένη & αναζωογονημένη.

 

Νέα Σύλλογή Καρπούζι & Φραγκόσυκο

Μια νέα άφιξη στη συλλογή του Fresh Bar! Για τους λάτρεις των φρουτένιων & γλυκών αρωμάτων, το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος με εκχυλίσματα από Καρπούζι και Φραγκόσυκο, σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα χεριών Βανίλια και τη θεραπεία χειλιών Ρόδι, θα σας χαρίσουν θρέψη, αίσθηση καθαριότητας και πολύ καλοκαιρινή διάθεση!

Watermelon Necessaire Set

 

Watermelon Twin Set

Περιποίηση Σώματος με Πεπόνι & Μέντα 

Ήπιο αφρόλουτρο & Γαλάκτωμα με εκχύλισμα από Πεπόνι, μια φυσική πηγή βιταμίνης C, και δυόσμο που προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας. Το χειροποίητο σαπούνι περιέχει ήπιους αφριστικούς παράγοντες που σέβονται τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, αφήνοντας την απαλή και τονωμένη. Ιδανικό για τις πρώτες ζεστές ανοιξιάτικες μέρες!

Melon Mint Triple Set

Αύρα Αιγαίου Τριπλό Σετ

Καλοκαιρινή φροντίδα σώματος με τονωτικές ιδιότητες που προέρχονται από το θαλάσσιο φύκι και το εκχύλισμα περγαμόντο. Το θαλάσσιο φύκι περιέχει βιταμίνες και μεταλλικά ιχνοστοιχεία, ενώ αποτοξινώνει το δέρμα. Το εκχύλισμα περγαμόντο προσφέρει αντιβακτηριδιακή και στυπτική δράση. Το φρέσκο θαλασσινό άρωμα ταιριάζει σε γυναίκες και άντρες και αναζωογονεί τις αισθήσεις!

Aegean Sea Breeze Triple Set

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διακοπές Πάσχα: Όλα όσα θα πάρεις μαζί σου

 

 


Πηγή