Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για να τονώσεις το ανοσοποιητικό σου

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι ένα θέμα που συζητάμε αρκετές φορές εδώ στο beauty department. Η ομορφιά βλέπεις ξεκινά από μέσα μας αλλά αυτά τα ξέρεις. Ξέρεις επίσης το πόσο πολύ μπορούν να βοηθήσουν τα συμπληρώματα διατροφής το ανοσοποιητικό σου και όπως κατάλαβες από τον τίτλο αυτού του άρθρου, για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα.

Αν και οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα δεν είναι «φάρμακα» που μπορούν να σκοτώσουν ιούς μπορούν να μας βοηθήσουν να αμυνθούμε πολύ καλύτερα. Συγκεκριμένες βιταμίνες μάλιστα όπως η βιταμίνη C, η εχινάτσεα, η βιταμίνη Β και άλλες τονώνουν αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό και το βοηθούν να αμυνθεί πολύ καλύτερα ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.

Μιας λοιπόν που τώρα –περισσότερο από ποτέ- είναι σημαντικό να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας, είπαμε να αναζητήσουμε συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες που θα τονώσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Υπάρχουν πάρα πολλές εκεί έξω και οι επιλογές που βλέπεις στα ράφια ίσως να σε μπερδέψουν αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ..

Ρωτήσαμε, ενημερωθήκαμε και δημιουργήσαμε μία λίστα με δέκα διαφορετικά συμπληρώματα και βιταμίνες για να είσαι και εσύ προετοιμασμένη πριν πας στο φαρμακείο για να αναζητήσεις τόνωση για το δικό σου ανοσοποιητικό. Μάλιστα οι βιταμίνες που διαλέξαμε κάνουν διπλό καλό…

Είναι όλες γεμάτα αντιοξειδωτικά που βοηθούν και στην καλή υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σου. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery, πάρε τις βιταμίνες σου και όλα μα όλα θα πάνε καλά.

Διάβασε ακόμα: Μπορεί ένα face mist να σε προστατεύσει από τον Κορονοϊό; 2 γιατροί εξηγούν


Πηγή