Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τρία detox smoothies και… είσαι έτοιμη να βγεις στην παραλία!

Το Καλοκαίρι έφτασε επιτέλους, όμως εσύ πόσο bikini ready είσαι; Εάν βρίσκεις λοιπόν, τον εαυτό σου να ψάχνει τρόπους για να αποβάλλει όλες τις τοξίνες από τον οργανισμό του, τότε σου έχουμε την τέλεια λύση! Τα detox smoothies είναι ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποτοξινωθείς και να προσφέρεις στον οργανισμό σου τις βιταμίνες που χρειάζεται.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις τρεις εύκολες και γρήγορες συνταγές για smoothies που θα σε κάνουν να ψάχνεις λόγους για αποτοξίνωση, συνεχώς!

All-About-the-Berries Smoothie

Σε περίοδο αποτοξίνωσης, τα βατόμουρα είναι ο καλύτερός σου φίλος, διότι περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά στοιχεία αλλά και θρεπτικές ίνες. Τα βατόμουρα είναι το φρούτο που ζητά ο οργανισμός σου για να αποβάλλει αποτελεσματικά τις τοξίνες και να ανεφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα.

Θα χρειαστείς:

1 ½ κούπα βατόμουρα

1/2 κούπα γάλα καρύδας

1 κούπα νερό

1/8 κούπας νιφάδες βρώμης

Προετοιμασία: Ρίχνεις όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Ginger Spice Smoothie

detox smoothies 3

Το ginger είναι ένας ακόμη πολύ αποτελεσματικός τρόπος να διώξεις τις τοξίνες από το σώμα σου. Ξυπνάει τις αισθήσεις της γευστικής σου παλέτας αλλά και σου προσφέρει ένα boost που σε αναζωογονεί και σε δροσίζει. Σε συνδυασμό με κανέλα δε, το ginger προσφέρει και διάφορα αντιφλεγμονώδη οφέλη στον οργανισμό.

Θα χρειαστείς:

1 ωμό ginger

1 κ.γ. κανέλα

1 χούφτα σπανάκι

1 κούπα νερό

Προετοιμασία: Τρίβεις το ginger με έναν μικρό τρίφτη και ξεκινάς να καθαρίζεις το σπανάκι. Στη συνέχεια, ρίχνεις το νερό, την κανέλα, το ginger και το καθαρισμένο σπανάκι σε ένα μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Kale-It-Up Smoothie

detox smoothies 4

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτές τις συνταγές μια επιλογή με Kale, καθώς είναι η καινούργια τάση που έχει ξεσηκώσει όλα εκείνα τα κορίτσια που επιθυμούν να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το «νέο σπανάκι» που μπήκε στη ζωή μας λίγο απότομα αλλά υπόσχεται πολλά, είναι η καλύτερη λύση όταν θέλεις να αποτοξινωθείς. Το παρακάτω smoothie είναι μια πολύ καλή αφορμή για να ξεκινήσεις.

Θα χρειαστείς:

1 χούφτα baby Kale

1/2 μήλο

1 κούπα νερό καρύδας

Προετοιμασία:  Εάν δεν έχεις προμηθευτεί baby Kale, τότε θα πρέπει να σιγουρευτείς πως έχεις κόψει το σκληρό κομμάτι από τα φύλλα. Διαφορετικά, ρίχνεις όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα

Extra Tip: Τα παραπάνω detox smoothies, σε συνδυασμό με άσκηση και σωστή διατροφή, μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά και να απαλλαχθείς από την κυτταρίτιδα σε χρόνο dt.

Τώρα, είσαι πραγματικά έτοιμη για παραλία!


Πηγή