Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Φεύγεις για τριήμερο; Αυτά είναι τα προϊόντα που θα χρειαστείς στο νεσεσέρ σου!

Αν είσαι από τις τυχερές που θα «αποδράσουν» το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας τότε μη φύγεις αν δεν έχεις πρώτα εφοδιάσει το νεσεσέρ σου με αυτά τα καλλυντικά. Τα ρούχα και τα beauty προϊόντα που θα επιλέξεις πρέπει να είναι συγκεκριμένα, πρακτικά, να εξυπηρετούν πολλές ανάγκες ταυτόχρονα και να μην πιάνουν πολύ χώρο στην ήδη μικρή βαλίτσα σου. Δύσκολο; Καθόλου αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου! Στο κάτω κάτω για μία mini τριήμερη εκδρομή δεν χρειάζεσαι να φορτώσεις όλον σου τον beauty θησαυρό, παρά μόνο μερικά έξυπνα καλλυντικά που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Πάρε την τσάντα μπροστά σου και ξεκίνα να την γεμίζεις με :

La Prairie Anti-Aging Eye & Lip Perfection a Porter

Ένα πολυτελές gadget που περιλαμβάνει σε μία συσκευασία κρέμα ματιών για ξεκούραστο βλέμμα και θρεπτικό μπαλμ χειλιών.

Double Wear Custom Coverage Correcting Duos, της Estee Lauder

Εύχρηστη συλλογή των διπλών color correctors δημιουργεί την εντύπωση ‘’neutral’’ στην επιδερμίδα (αποχρωματίζει). Εξαφανίζει δηλαδή στο λεπτό όποιαδήποτε ατέλεια θες, όπως σπυράκι, κοκκινίλα, μελανιά, κηλίδα κ.λ.π

Double Wear Custom Coverage Correcting Duo Collateral 2 Global Expiry January 2019 FINAL

Poison Gir Unexpected Roller Pearl του Dior

Ένα άρωμα με εύχρηστο απλικατέρ σε μορφή μπίλιας και μία φλοράλ, εθιστική ευωδιά, ιδανικό για τα ταξίδια σου.

covers Y0996079 C099600079

Αφρόλουτρο gel BODY της Avène

Διαθέτει απαλή και κρυστάλλινη υφή, η οποία  μεταμορφώνεται σε απολαυστικό αφρό με χαλαρωτικό άρωμα. Η στιγμή του μπάνιου γίνεται πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

BODY Gel douche 500ml

Dry Shampoo Batiste

Αν θέλεις να παρατείνεις το λούσιμό σου, να κρατηθεί το χτένισμά σου τέλειο όλο το τριήμερο με όγκο και πυκνότητα, τότε θα επενδύσεις στα ξηρά σαμπουάν. Απορροφούν τη λιπαρότητα και τα μαλλιά μυρίζουν φρεσκάδα.

 

Batiste Sweetie Dry Shampoo 200ml

Eyeliner με διπλό χρώμα της Bobbi Brown

Για να δημιουργείς πολλά διαφορετικά μακιγιάζ στα μάτια σου με ένα μόνο προιόν στο νεσεσέρ σου. Μπορείς φυσικά να ακολουθήσεις και το νέο trend δημιουργώντας looks με διχρωμίες στο βλέμμα. Δες εδώ περισσότερα.

6.BB SPRING IN CAPRI DUAL ENDED EYELINER

Κραγιόν και λιπ γκος σε μία συσκευασία της Catrice Cosmetics

To κατάλληλο χρώμα για να έχεις μαζί σου στην τσάντα σου το τριημέρο, αφού εξυπηρετεί πρωινά αλλά και βραδυνά μακιγιάζ, επιλέγοντας την πλευρά με τη glossy υφή ή την ματ αντίστοιχα.

Lip DuoC01

Brow shaper της Max Factor

Μολύβι φρυδιών με ενσωματωμένο βουρτσάκι ώστε να μην χάσεις από το πρόσωπό σου το τέλειο σχήμα που αναδεικνύει όλα σου τα χαρακτηριστικά. 

Brow Shaper Deep Brown

La Roche-Posay Lipikar AP+ Anti-Irritations Stick

Αν το δέρμα σου παρουσιάζει ευαισθησία σε ανακουφίζει άμεσα από τον κνησμό, ενώ παράλληλα περιορίζει το έκζεμα. Οποιαδήποτε στιγμή. Οπουδήποτε.

 

la roche posay lipikar ap stick 15ml p5632 8903 image

Teint Idole Ultra Longwear Foundation Stick της Lancôme

Αψεγάδιαστη και αλαβάστρινη όψη με τέλεια κάλυψη που διατηρείται όλη μέρα και χρησιμοποιείται ακόμα και σαν κονσίλερ. Επιπλέον διαθέτει SPF 20. Τι πιο ιδανικό και πρακτικό;

TIU24 Stick Opened BEIGE DORE 035

Μάσκα ομορφιάς και λάμψης GlamGlow #Glittermask, Sephora

Την εμπιστεύονται όλες οι celebrities στο εξωτερικό… γιατί  όχι και εμείς ώστε στην εκδρομή μας να είμαστε πιο λαμπερές από ποτέ;

4.GG GLITTERMASK STILL LIFE 04 OPEN JAR

Τριπλή παλέτα σκιών Photo Edit Eye Shadow Trio της Smash Box

Θα καταφέρεις μέσα σε δευτερόλεπτα να πετύχεις διαφορετικά μακιγιάζ στα μάτια σου με αποχρώσεις που αποδεδειγμένα ταιριάζουν άψογα μεταξύ  τους. Φυσικά μπορείς να της απλώσεις στα μάτια σου και ξεχωριστά επιλέγοντας ένα χρώμα κάθε φορά.

PS C3LT1 EyeShadowTrio Medium Closed RGB

Δες τα όλα παρακάτω στη gallery με τις φωτογραφίες  

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα σε botox και baby botox;

 

  


Πηγή