Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Όλα για τις βλεφαρίδες! 10 tips και 10 προϊόντα για να αποκτήσεις τις βλεφαρίδες των ονείρων σου

Μόλις χθες μιλήσαμε για τις νέες μάσκαρα που πρέπει να πάρουμε όλες για να γιορτάσουμε την ελευθερία μας και σημειώσαμε το πόσο μας ευγνωμονούν οι βλεφαρίδες μας. Με αυτές θα ασχοληθούμε λοιπόν σήμερα, με τις βλεφαρίδες μας που έκαναν «διακοπές» όσο εμείς είμασταν σε καραντίνα. Αυτές οι διακοπές τους επέτρεψαν να ηρεμήσουν και να ανανεωθούν. Επειδή όμως θα τελειώσει η καραντίνα και το διάλειμμα από τη μάσκαρα και το μακιγιάζ, πρέπει να ξέρεις πως θα τις τονώσεις και πως θα τις κάνεις πιο όμορφες από ποτέ!

Βλέπεις, κάποια κορίτσια γεννιούνται με μακριές, γυριστές και πυκνές βλεφαρίδες. Αυτά δεν είναι σίγουρα μαζί μας σήμερα, δεν τις αφορούν αυτά τα άρθρα. Άλλα κορίτσια όμως δεν είναι τόσο τυχερά. Κάποιες έχουν κοντές βλεφαρίδες, άλλες έχουν λίγες, μερικές έχουν λίγες και κοντές και άλλες έχουν βλεφαρίδες που σπάνε συνέχεια και πέφτουν. Για εσάς είμαστε εδώ σήμερα…

Το μακιγιάζ και οι μάσκαρα συγκεκριμένα, κάνουν θαύματα για την εμφάνιση των βλεφαρίδων αλλά όχι για την υγεία τους. Σα να μην έφτανε αυτό, το λάθος ντεμακιγιάζ ή η απουσία αυτού (κρύψου να μην σε βλέπω αν δεν ξεβάφεσαι) κάνουν επίσης κακό στις βλεφαρίδες. Όλα λοιπόν είναι μία αλυσίδα και τώρα που οι βλεφαρίδες σου έχουν ξεκουραστεί, είναι η τέλεια στιγμή να τις τονώσεις και να αρχίσεις να κάνεις τα σωστά βήματα για την καλή υγεία και ultimately την εμφάνισή τους.

Παρακάτω ετοίμασα έναν οδηγό με 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν θέλεις όμορφες βλεφαρίδες από τώρα και στο εξής και 10 προϊόντα που θα τις βοηθήσουν να γίνουν καλύτερες από ποτέ. Κάνε ένα ακόμη scroll και ανακάλυψέ τα όλα!

Διάβασε ακόμα: Πριν βάλεις καστορέλαιο στα φρύδια ή τις βλεφαρίδες σου διάβασε εδώ…


Πηγή