Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 καλοκαιρινά προϊόντα που μυρίζουν ζουμερό σύκο

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα και μόνο καλοκαιρινό άρωμα αυτό θα ήταν η καρύδα. Η καρύδα που μυρίζει παραλία και αντηλιακό αλλά το δέντρο της ΔΕΝ φυτρώνει στην πανέμορφη χώρα μας. Αυτό που φύεται στην όμορφη Ελλάδα είναι το καρπούζι αλλά για αυτό μιλήσαμε και σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι εξίσου καλοκαιρινό: Το σύκο! Το σύκο που «κλέβουμε» καθ’ οδόν προς την παραλία, που το τρώμε σκέτο ή σε μαρμελάδα, που το βάζουμε στη σαλάτα… Το σύκο που μυρίζει Ελλάδα και φρεσκάδα!

Τα προϊόντα με σύκο λοιπόν είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τα summer essentials μαζί με εκείνα που μυρίζουν καρπούζι. Αφού λοιπόν σήμερα είναι μία κατά τα άλλα βαρετή Τετάρτη, είπαμε να την κάνουμε πιο δροσερή και καλοκαιρινή γεμίζοντάς τη με το άρωμα του λατρεμένου μας σύκου. Ψάξαμε και βρήκαμε δέκα λαχταριστά προϊόντα που κλείνουν μέσα τους την ευωδιά και τις ευεργετικές του ιδιότητες και θα τα βρεις και εσύ με τη σειρά σου στην παρακάτω gallery.

Κάνε ένα ακόμη scroll λοιπόν, δες και σημείωσε ποια προϊόντα δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ. Κάτι μας λέει πως θα μας ευγνωμονείς!

Διάβασε ακόμα: Ας ξεκινήσει ο μήνας καλά με nail art γεμάτα αστεράκια


Πηγή