Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 κρέμες για να ανακουφίσεις την αφυδατωμένη σου επιδερμίδα

Αυτός ο Αύγουστος δεν είναι όπως τον περιμέναμε. Ανυπομονούσαμε να έρθει για να πάμε διακοπές όμως, ο πρωτοφανής καύσωνας και οι φωτιές, μας έχουν κάνει να ευχόμαστε να περάσει γρήγορα.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, το σώμα μας και η επιδερμίδα μας υποφέρουν. Βλέπεις, ο θερμός αέρας της ατμόσφαιρας αφυδατώνει το δέρμα. Το ίδιο όμως κάνει και ο ξηρός, ψυχρός αέρας του κλιματιστικού. Η αφυδάτωση άρα είναι διπλή.

Όποιος και αν είναι ο τύπος επιδερμίδας σου

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, ίσως να μην το έχεις καταλάβει γιατί, ο μηχανισμός άμυνας, της δικής σου επιδερμίδας, είναι το να παράγει περισσότερη λιπαρότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι αφυδατωμένη.

DIY Time! Ανακουφιστική μάσκα για να αντιμετωπίσεις το έγκαυμα

Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα τότε έχεις κνησμό, ίσως και ξεφλούδισμα και αναζητάς ανακούφιση στις κρέμες. Δεν σου την προσφέρουν όμως όλες οι κρέμες που δοκιμάζεις…

krema somatos

Εδώ ερχόμαστε εμείς για να βοηθήσουμε. Οι ΚΡΈΜΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ gallery, είναι εμπλουτισμένες με όλα εκείνα τα συστατικά που μπορούν να ανακουφίσουν και να ενυδατώσουν βαθιά την επιδερμίδα σου.

Πρόσεξε όμως, με το να βάλεις μία φορά κρέμα δεν θα κερδίσεις κάτι. Η χρήση της θα πρέπει να γίνει καθημερινότητα για εσένα προκειμένου να δεις διαφορά και να ανακουφιστείς πραγματικά.

Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll, ανακάλυψε τις 10 ενυδατικές κρέμες που ετοιμάσαμε για εσένα και μείνε αισιόδοξη. Όλα θα πάνε καλἀ.

Αφυδάτωση VS ξηρότητα της επιδερμίδας: Ποια η διαφορά τους (+5 μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης)

 


Πηγή