Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
3 φυσικοί εναλλακτικοί τρόποι για να ξεβαφτείτε στο λεπτό!

3 φυσικοί εναλλακτικοί τρόποι για να ξεβαφτείτε στο λεπτό!

Φύγατε για τριήμερο στο εξοχικό σας και ξεχάσατε να βάλετε στο beauty kit σας προϊόντα ντεμακιγιάζ; Μην ανησυχείτε καθόλου! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε προς στην κουζίνα και να ρίξετε μια ματιά στα ντουλάπια της!

Τρία φυσικά συστατικά έρχονται να σας δώσουν την πιο γρήγορη, αποτελεσματική και φυσικά ανέξοδη λύση στο πώς θα απαλλαγείτε ακόμη και από το πιο «βαρύ» μακιγιάζ.

1. Ελαιόλαδο

Ετοιμάστε το δικό σας προϊόν ντεμακιγιάζ με βάση το ελαιόλαδο. Προσθέστε αν έχετε μερικές σταγόνες από tea tree oil και αμυγδαλέλαιο και ανακατέψτε καλά. Αυτά τα συστατικά θα διατηρήσουν την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη ενώ θα καταπολεμήσουν και τους μαύρους κύκλους!

Με τα δάχτυλά σας απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις ενώ επιμείνετε στις περιοχές που έχετε μακιγιαριστεί περισσότερο. Στη συνέχεια , σκουπίστε το πρόσωπό σας με λίγο βαμβάκι- αν θέλετε μπορείτε να το εμποτίσετε με λίγο νερό ή ανθόνερο- μέχρι να απομακρυνθεί τελείως το λάδι.

2. Έλαιο καρύδας
Το έλαιο καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως το ελαιόλαδο. Απλά εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπό σας και αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια, σκουπίστε με λίγο βαμβάκι. Το μακιγιάζ σας θα αφαιρεθεί πιο εύκολα απ’ οτι νομίζετε, ενώ η επιδερμίδα σας θα μείνει απαλή και ενυδατωμένη.

3. Γάλα και Αμυγδαλέλαιο
Το γάλα θα αναζωογονήσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας μετά από μια δύσκολη ή κουραστική μέρα ενώ παράλληλα το αμυγδαλέλαιο θα την απολεπίζει ήπια . Προσθέστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο σε μια κουταλιά γάλα. Εμποτίστε μερικά pads σε αυτό το μείγμα και εφαρμόστε στο πρόσωπό σας.΄Επειτα από μερικά λεπτά αφαιρέστε το μείγμα εντελώς.
Προσοχή και στις τρεις περιπτώσεις κατά την εφαρμογή των φυσικών υλικών στα μάτια σας. Φροντίστε να απλώσετε τις συνταγές στο πρόσωπό σας έχοντας τα μάτια σας κλειστά και φυσικά να αποφύγετε τις άγαρμπες κινήσεις!

Πηγή: queen.gr