Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

5 φυσικά after sun που θα φροντίσουν κατάλληλα το δέρμα σου

Η φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι αναγκαία όλους τους μήνες του χρόνου. Ωστόσο, τους καλοκαιρινούς μήνες αυτή η ανάγκη γίνεται μεγαλύτερη. Βλέπεις το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας και οι πολλές ώρες που είμαστε εκτεθειμένες στον ήλιο αφυδατώνουν την επιδερμίδα και την κάνουν να «διψάει» περισσότερο από ποτέ.

Η ανάγκη, λοιπόν, για έξτρα περιποίηση- αλλά και για διατήρηση του μαυρίσματός μας- μάς κάνει να καταφεύγουμε στη λύση του after sun. Εκείνου του προϊόντος που αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό μας μετά την παραλία. Ένα after sun μετά την έκθεση στον ήλιο είναι ικανό να βοηθήσει στην αποκατάσταση της επιδερμίδας από τυχόν ξεφλούδισμα που έχει προκαλέσει ο ήλιος, να καλύψει τη χαμένη υγρασία, να απομακρύνει τη θαμπή όψη του δέρματος και να διατηρήσει την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη, λαμπερή και υγιή.

Κι αν αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές καίγεσαι κυριολεκτικά και μεταφορικά να αποκτήσεις ένα after sun, σου έχουμε τη λύση. Όχι δε χρειάζεται να πας στο κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών και να προμηθευτείς ένα. Αντιθέτως, μπορείς χρησιμοποιήσεις 5 συγκεκριμένα υλικά της φύσης ως το απόλυτο after sun για άμεση ανακούφιση. Ναι, η φύση μάς χαρίζει πολλά δώρα και μερικά από αυτά- θα τα βρεις στην gallery- μπορούν να σου χρησιμεύσουν ως φυσικό after sun!

Διάβασε ακόμα: Beauty sleep: Αυτή είναι η σωστή στάση ύπνου για να μην κάνεις ρυτίδες (video)


Πηγή