Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

6 beauty μυστικά της Heidi Klum για λαμπερή επιδερμίδα

Η περιποίηση της επιδερμίδας, η αναζήτηση της λάμψης και υγείας του προσώπου είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν εμάς τις γυναίκες. Ποια από εμάς, άλλωστε, δε θέλει ένα αψεγάδιαστο δέρμα, χωρίς λεπτές γραμμές, σημάδια και θαμπή όψη; Όλες – αδιαμφισβήτητα- έχουμε μια κοινή επιδίωξη.

Για να πετύχουμε, όμως, ένα υπέροχο δέρμα σαν αυτά που βλέπουμε να έχουν τα διάσημα μοντέλα, συχνά πιστεύουμε ότι πρέπει να ξοδέψουμε υπέρογκα ποσά σε ακριβές κρέμες, ορούς και μάσκες ομορφιάς. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και έρχεται να στο αποδείξει η Heidi Klum.

Το διάσημο supermodel, που έχει περπατήσει χιλιόμετρα πάνω στα runways από πολύ νεαρή ηλικία, και έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη καριέρα στο χώρο της μόδας, γνωρίζει καλύτερα από την κάθε μία πώς να περιποιείται σωστά το δέρμα της. Τα έξι beauty μυστικά που ακολουθεί εδώ και χρόνια- θα τα βρεις στην παρακάτω gallery- θα σου αποδείξουν ότι το κεφάλαιο «beauty routine» δε θέλει κόπο και χρήματα, αλλά τρόπο.

Η Heidi Klum δεν ξοδεύει αλόγιστα ποσά σε πολυδιαφημισμένα skincare συστατικά, ούτε κάνει beauty θεραπείες, στις οποίες όλες εμείς δύσκολα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση. Απλώς, φροντίζει σχολαστικά τη διατροφή της, είναι φανατική οπαδός του «less is more» και ξέρει ακριβώς πώς να βγάζει προς τα έξω τον πιο λαμπερό εαυτό της. Μάθε, λοιπόν, κι εσύ τον τρόπο κάνοντας scroll…

Διάβασε ακόμα: Trend alert! Αυτή η τάση είναι τέλεια για τα καστανά κορίτσια


Πηγή