Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ελένη Μενεγάκη: Η πόζα με ροζ μπικίνι από το σκάφος συνοδεύτηκε με ένα ερώτημα

Ελένη Μενεγάκη: Η πόζα με ροζ μπικίνι από το σκάφος συνοδεύτηκε με ένα ερώτημα

Κανονικά, αυτή την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη θα ήταν σε επαφές με τους συνεργάτες της και μαζί θα ετοίμαζαν τη νέα εκπομπή για την τηλεοπτική χρονιά που θα ξεκινούσε. Μετά την απόφασή της, όμως, να απέχει –τουλάχιστον – φέτος από την τηλεόραση, η παρουσιάστρια απαλλαγμένη από το άγχος αυτό, συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, στα αγαπημένα της Άχλα, στην Άνδρο.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας, θέλησε να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πάνω σε σκάφος, φορώντας ένα ροζ μπικίνι.

Στη λεζάντα, δε, που συνοδεύει τη φωτογραφία, η παρουσιάστρια ρωτά τους διαδικτυακούς της φίλους «ποια ήταν η πιο ωραία στιγμή του φετινού καλοκαιριού». Και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη με τις διαδικτυακές της φίλες, κυρίως, να σπεύδουν να απαντήσουν κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ποια ήταν η πιο ωραία στιγμη του φετινού καλοκαιριού ? #eleni #summer #greekislands #andros #onarexperience #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις




Πηγή