Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

7 τρόποι για να φορέσεις κόκκινο κραγιόν και να είσαι κομψή και γιορτινή στο σπίτι!

Σήμερα είναι μία τεράστια γιορτή και θα ξεκινήσουμε λέγοντας Χρόνια Πολλά σε όλους! Είναι όμως και μία περίεργη γιορτή καθώς πρέπει να μείνουμε μέσα, δεν πρέπει να πάμε στην εκκλησία και θα γιορτάσουμε μόνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους ή και μόνοι μας! Και λοιπόν;! Δεν μας πειράζει καθόλου και η διάθεσή μας δεν χαλάει!

Θα προσαρμοστούμε σε αυτό το προσωρινό δεδομένο, θα περάσουμε όμορφα όπου και αν είμαστε και φυσικά θα περιποιηθούμε τον εαυτό μας όπως θα κάναμε αν η μέρα ήταν διαφορετική. Θα ντυθούμε και θα φορέσουμε λίγο μακιγιάζ για να νιώσουμε όμορφα και αν δεν έχεις όρεξη ή δεν ξέρεις τι να κάνεις εμείς είμαστε εδώ!

Μιας που η μέρα είναι γιορτινή και το κόκκινο είναι το χρώμα του Πάσχα, βρήκαμε 7 τρόπους για να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν σου και να είσαι γιορτινή και κομψή μέσα στο σπίτι. Θα τους βρεις στην παρακάτω gallery και σου προτείνουμε να υιοθετήσεις έναν από αυτούς…

Η ζωή είναι μικρή για να στεναχωριόμαστε! Μπορούμε να περάσουμε καλά και να χαμογελάμε πολύ πλατιά ακόμα και αν είμαστε κλεισμένες μέσα στο σπίτι! Εμπρός λοιπόν, φτιάξε καφέ και δες πως θα βαφτείς απόψε ή και τώρα ακόμα!

Διάβασε ακόμα:   Το τέλειο χτένισμα για να κάνεις όσο μένεις σπίτι έρχεται απευθείας από τη Νέα Υόρκη


Πηγή