Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Baby it’s cold outside! Και χαζεύουμε μανικιούρ ασορτί με τον καιρό…

Σήμερα Κυριακή, είναι κανονικά η μέρα που κάνουμε το απολαυστικό ποτ πουρί σχεδίων για τα νύχια που συγκεντρώσαμε όλη την εβδομάδα. Αυτή η Κυριακή όμως διαφέρει γιατί είναι… ΠΑΓΩΜΕΝΗ! Μας έχει επισκεφθεί η κακοκαιρία Λέανδρος και έχει φέρει μαζί της πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και στους τυχερούς –ήδη- χιόνι! Μας αρέσει το χιόνι και δεν το έχουμε ποτέ τα Χριστούγεννα αλλά σκοπεύουμε να το ευχαριστηθούμε τώρα.

Όχι, σε πολλά μέρη της Αθήνας δεν έχει χιονίσει ακόμα και βασιζόμαστε στις queens εκτός Αθηνών για να ευχαριστηθούμε stories και post με χιονάνθρωπους και λευκά τοπία στο instagram. Κάνει ωστόσο πολύ κρύο και σε συνδυασμό με τις εικόνες που βλέπουμε στα social media, αποφασίσαμε να αφήσουμε το ποτ πουρί και να πιάσουμε το… χιόνι!

Ψάξαμε λοιπόν χινισμένα μανικιούρ, με χιονονιφάδες και χιονάνθρωπους και βρήκαμε μερικά τέλεια nail art που μπορείς να χαζέψεις και εσύ περιμένοντας να έρθει το χιόνι έξω και από το δικό σου παράθυρο.. Όπως κάνουμε και εμείς. Όχι, δεν είναι εύκολα αλλά μπορείς να τα προσπαθήσεις μιας που κάνει πολύ κρύο για να βγεις και… έχουμε ακόμα lockdown.

Αν μάλιστα έχεις κλείσει το ραντεβού σου για νύχια αύριο που ανοίγουν τα nail bars τότε μπορείς να το ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου. Σε κάθε περίπτωση φτιάξε ένα καυτό ρόφημα, κάτσε αναπαυτικά και απόλαυσε τη χιονισμένη μας gallery από τον καναπέ γιατί… Baby it’s cold outside!

Διάβασε ακόμα: #XSnails Είναι η μοναδική τάση που λατρεύουμε για τα νύχια

 


Πηγή