Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

DIY Time! Αυτό το lip scrub θα σου χαρίσει τα πιο ζουμερά & απαλά χείλη που είχες ποτέ

Έμειναν τρεις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Το πιστεύεις; Αυτή η τόσο γιορτινή μέρα χαράς είναι πιο κοντά από ποτέ και είμαι σίγουρη πως έχεις ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες. Έχεις βρει το outfit και τα κοσμήματα που θα φορέσεις, έχεις βρει το χτένισμα και το μακιγιάζ που θα κάνεις. Άσε με να μαντέψω… Θα βάλεις κόκκινο κραγιόν!

Αυτό είναι, άλλωστε, το must-have προϊόν μακιγιάζ των Χριστουγέννων και πολύ καλά θα κάνεις. ΟΜΩΣ! Θα πρέπει να προσέξεις κάτι. Όταν φοράς κόκκινο κραγιόν φαίνεται και κάθε ατέλεια των χειλιών σου. Αν, λοιπόν, τα χείλη σου είναι σκασμένα, σκισμένα ή ξεφλουδισμένα, αυτό θα φανεί και θα είναι αρκετά αντιαισθητικό.

Τι χρειάζεσαι, λοιπόν, άμεσα για να επαναφέρεις τα χείλη σου και να τα κάνεις απαλά; Ένα lip scrub. Ναι, πρέπει να κάνεις βαθιά απολέπιση, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και να έχεις βελούδινα χείλη. Γι’ αυτό σού προτείνω την τέλεια, σπιτική συνταγή ομορφιάς για ένα lip scrub που… θα σε κάνει να ενθουσιαστείς. Ξέρεις γιατί; Διότι και θα αφήσει μαλακά τα χείλη σου, αλλά θα τα κάνει να φαίνονται και πιο ζουμερά και μεγάλα. Για δες…

Θα χρειαστείς:

1 κουταλιά ζάχαρη

1 κουταλιά μέλι

1 κουταλιά λάδι καρύδας

¼ της κουταλιάς κανέλα σε σκόνη

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και με τα δάχτυλά σου άπλωσε αρκετό από το μείγμα στα χείλη σου. Με κυκλικές κινήσεις κάνε απαλό μασάζ για μερικά δευτερόλεπτα, άσε το lip scrub για 2-3 λεπτά πάνω στα χείλη και τέλος ξέπλυνε με χλιαρό νερό.  Πραγματικά, δεν θα πιστεύεις πόσο υπέροχη εικόνα και υφή θα έχουν τα χείλη σου.

Η ζάχαρη θα απολεπίσει τα χείλη, το λάδι καρύδας και το μέλι θα τα ενυδατώσουν βαθιά αφήνοντάς τα πολύ απλά και η μαγική κανέλα θα… τους προσφέρει φυσικό όγκο μιας και έχει την ικανότητα να διαστέλλει τα αγγεία και έτσι να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Δοκίμασέ το και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου στο Instagram του Queen!

Διάβασε ακόμα: M·A·C Cosmetics X Celia Kritharioti: Η πιο λαμπερή beauty συνεργασία είναι γεγονός




Πηγή