Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Emilia Clarke: Αυτό το βήμα δεν παραλείπει ποτέ στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της

Η πρωινή και βραδινή ρουτίνα ομορφιάς είναι άκρως απαραίτητες για κάθε γυναίκα, αν θέλει να έχει ένα λαμπερό, υγιές δέρμα, χωρίς σημάδια, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αυτό το ξέρουμε όλες πολύ καλά. Αν έπρεπε, όμως, να ξεχωρίσουμε μία από τις δύο routines και να πούμε ποια έχει μεγαλύτερη δράση στην επιδερμίδα, ξέρουμε ποια θα επιλέγαμε: τη βραδινή.

Βλέπεις, το βράδυ το δέρμα μας απορροφά εις βάθος ό,τι προϊόν και ό,τι συστατικό απλώνουμε επάνω του. Όσο εμείς κοιμόμαστε η επιδερμίδα βρίσκεται σε φάση αναγέννησης και πλήρους ηρεμίας. Τα κύτταρα αναγεννιούνται και πολλαπλασιάζονται, ενώ την ίδια στιγμή παράγεται κολλαγόνο στην επιδερμίδα. Στη φάση αυτήν της αναδόμησης και της ηρεμίας, λοιπόν, τα συστατικά που χρειάζεται η επιδερμίδα εισχωρούν καλύτερα, ακόμη και στα βαθύτερα στρώματα, και κάνουν πιο εύκολα τη «δουλειά» τους.

Όλα αυτά φαίνεται να τα γνωρίζει πολύ καλά και η Emilia Clarke, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue παραδέχθηκε ότι τηρεί πιστά τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της. «Έχω ξηρό δέρμα, οπότε έχω κάνει όλη την έρευνα που χρειάζεται και έχω δοκιμάσει πολλές ενυδατικές κρέμες», λέει χαρακτηριστικά και επισημαίνει πως είναι must για εκείνη η βραδινή beauty routine της.

«Πάντα αφαιρώ όλο το μακιγιάζ», συνεχίζει και η αλήθεια είναι πως μας χαροποιεί πολύ για αυτό. Δεν κάνει, όμως, μόνο αυτό. Η Emilia Clarke ακολουθεί ένα βήμα, που είναι πολύ σημαντικό για να έχει ένα καθαρό, glass skin, χωρίς φραγμένους πόρους. Δες στην παρακάτω gallery τι κάνει, αλλά και το πιο αγαπημένο της skincare προϊόν.

Διάβασε ακόμα: Εμφάνισες ακμή; 4 τοπικές θεραπείες για να την αντιμετωπίσεις


Πηγή