Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Juiced Up: Το νέο skincare trend που θα μας απασχολήσει έντονα το 2021

Σίγουρα θα θυμάσαι τη μαμά σου, όταν ήσουν μικρή, να σε κυνηγάει με ένα ροδάκινο ή μια μπανάνα στην παραλία. Να προσπαθεί να σε πείσει να φας το «πεντανόστιμο» σπανακόρυζο που είχε φτιάξει ή να βάλεις λίγη ακόμα σαλάτα στο πιάτο σου. Όλες μας έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο και όσο μεγαλώνουμε ακούμε ακόμα πιο συχνά- από ειδικούς πλέον- πως τα φρούτα και τα λαχανικά είναι απαραίτητα για να έχουμε έναν υγιή οργανισμό.

Και η αλήθεια αυτή είναι. Οι συγκεκριμένες ομάδες τροφών είναι πλούσιες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που μας κρατούν δυνατές, που μας βοηθούν να «χτίσουμε» ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Και γι’ αυτό, άλλωστε, θα πρέπει κι εσύ να τις συμπεριλαμβάνεις στο καθημερινό διατροφολόγιό σου.

Τι θα έλεγες, όμως, να συμπεριλάβεις τα φρούτα και τα λαχανικά… στην περιποίηση της επιδερμίδας σου; Ναι! Η νέα τάση στην ομορφιά για το 2021 θέλει να βάλεις το μπρόκολο, το πράσινο τσάι, τα blueberries, τα μανιτάρια, τα δαμάσκηνα, τον κουρκουμά και γενικά ό,τι προκύπτει από τη φύση, στο πρόσωπό σου.

Φυσικά, δεν θα βγεις στο δάσος και στα λιβάδια να ψάχνεις για τα συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά! Θα βρεις αυτά τα superfoods ως βασικά συστατικά διαφόρων skincare προϊόντων. Μάσκες προσώπου με τομάτα και μπρόκολο, καθαριστικά έλαια με chia και καρότο και serum με μανιτάρια ή σέλερι είναι μερικά από τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που θα βλέπεις παντού στην αγορά από εδώ και στο εξής.

Κι αν το καλοσκεφτείς… Όπως ακριβώς αυτά τα superfoods τα τρώμε σκέτα ή σε smoothies και κάνουν καλό στο μέσα μας, το ίδιο θα κάνουν και στο έξω μας, δηλαδή στο δέρμα μας. Μπορούν να του χαρίσουν ασυναγώνιστη λάμψη και υγεία. Αναρωτιέσαι γιατί; Θα τα μάθεις όλα στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Η make up artist, Χαρά Παπανικολάου, μας αποκαλύπτει τα απόλυτα μυστικά του eyeliner


Πηγή