Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Mega-guide: 30 αρώματα που θα αγαπήσεις αυτό τον χειμώνα

Μόλις 12 μέρες έχουν περάσει από τότε που υποδεχτήκαμε το 2021 και νομίζουμε ότι έχει περάσει ένα εξάμηνο από τότε και περίπου 10 χρόνια από την προηγούμενη καραντίνα. Ο χρόνος κυλά διαφορετικά και νιώθουμε την αλλαγή βαθιά μέσα μας χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Ψάχνουμε ωστόσο και τρόπους να ομορφύνουμε αυτή τη νέα πραγματικότητα και για να είσαι εδώ το ίδιο προσπαθείς και εσύ. Αν είσαι queen beauty addict τότε θα ξέρεις σίγουρα ότι τα μανικιούρ είναι ένα από τα αγαπημένα μας θέματα, σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε για μανικιούρ… Θα μιλήσουμε και για αυτά δηλαδή αλλά αργότερα.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το δεύτερο φετίχ μας, τα αρώματα. Δροσερά, βαριά, πικάντικα και γλυκά, θηλυκά και unisex… Λατρεύουμε τα αρώματα γιατί μας ταξιδεύουν και μας μεταμορφώνουν με ένα ψέκασμα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη η επίδραση της όσφρησης στη διάθεση και τον εγκέφαλό μας γενικότερα άλλωστε. Αποφασίσαμε λοιπόν να αφιερώσουμε τη σημερινή mega gallery στα αρώματα και κάναμε πολύ καλή έρευνα.

Ψάξαμε ιδιαίτερες μυρωδιές, με χαρακτήρα και άποψη. Αρώματα που θα κάνουν τη διαφορά και θα μας ανανεώσουν. Βρήκαμε πολλά καινούργια που μπήκαν αυτόματα στη λίστα με τα αγαπημένα μας και επαναφέραμε στην επικαιρότητα μερικά παλιά αλλά κλασικά που έχουν θέση κάθε χρόνο στη ζωή μας. Έπειτα, τα βάλαμε όλα στην gallery που θα βρεις με ένα ακόμα scroll παρακάτω και προσθέσαμε τις νότες τους στην περιγραφή για να καταλάβεις τον χαρακτήρα του κάθε ενός. Μην περιμένεις λοιπόν, βρες το άρωμα που θα λατρέψεις όλο τον χειμώνα…

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: 30 προϊόντα για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τη θερμότητα


Πηγή