Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Mega-Guide: 30 ενυδατικές κρέμες που προστατεύουν την επιδερμίδα σου από το κρύο

Σήμερα ξυπνήσαμε σε ένα ολόλευκο, μαγευτικό τοπίο και πριν προλάβω να ανεβάσω τη mega gallery της Τρίτης… Κόπηκε το ρεύμα! Αυτό μου έδωσε χρόνο να παίξω λίγο με το χιόνι μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη αλλά και να αλλάξω εντελώς το θέμα της gallery. Είχα σκοπό να σου προτείνω μακιγιάζ για σήμερα, κάτι για να χαζέψεις όσο χουζουρεύεις αλλά… Η επαφή μου με το χιόνι μου θύμισε ότι η ενυδάτωση είναι πολύ πιο σημαντική από το μακιγιάζ. Γι᾽αυτό η σημερινή μας mega gallery είναι αφιερωμένη στις σούπερ ενυδατικές κρέμες που θα σώσουν την επιδερμίδα μας από το κρύο.

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η παρατεταμένη έκθεση στο κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα και προκαλεί ευαισθησία και ξηρότητα. Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν κάνουν καλό στον δερματικό φραγμό και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η ενυδάτωση λοιπόν είναι αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σου στο κρύο και αναζητήσαμε τις πιο πλούσιες κρέμες, για κάθε τύπο δέρματος και ανάγκη ώστε να βρεις τη δική σου και να απολαύσεις τον χειμώνα προστατευμένη.

Κάνε ένα ακόμα scroll παρακάτω για να δεις όλες μας τις προτάσεις και πριν βγεις για να ευχαριστηθείς παιχνίδι στο χιόνι, φόρα την ποιο πλούσια κρέμα που έχεις στο μπάνιο σου. Και όχι, δεν πειράζει να βάλεις κάτι πολύ πλούσιο κάτω από τη μάσκα σου σήμερα και όποια μέρα είσαι εκτεθειμένη στο πολύ κρύο. Οι συνθήκες το απαιτούν και δεν θα επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου, ακόμα και αν είναι λιπαρή. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 προϊόντα που θα σε βάλουν σε Valentine’s mood


Πηγή