Το μυστικό για τα υπέροχα πόδια της Aniston

Το μυστικό για τα υπέροχα πόδια της Aniston

Φανατική της γιόγκα η ηθοποιός

Διαθέτει ένα από τα πιο ωραία και καλογυμνασμένα σώματα στο Hollywood. Ο λόγος για την 45χρονη Jennifer Aniston με τα υπέροχα πόδια που φροντίζει να τα δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Η ίδια σε συνέντευξή της έχει πει ότι η γιόγκα έχει αλλάξει το σώμα και της έχει γραμμώσει τα πόδια της αλλά και στην Mandy Ingber που έχει κάνει τη γιόγκα επιστήμη.

Η Mandy Ingber, βρίσκεται πίσω από τα πιο σέξι επώνυμα κορμιά. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Glow» η Mandy μίλησε για τη γιόγκα που μεταμορφώνει στην κυριολεξία τα σώματα αφού πρώτα χαλαρώσει το πνεύμα:

«Αν και πολλοί άνθρωποι δεν το πιστεύουν η γιόγκα έχει πολλή ενέργεια. Το δικό μου μάθημα της γιόγκα λέγεται Yogalosophy. Κάνοντας Yogalosophy καις πολλές θερμίδες γιατί ανεβαίνει ο καρδιακός σου παλμός και απελευθερώνεται το πνεύμα σου με τη συγκέντρωση. Όσοι λοιπόν νομίζουν ότι η γιόγκα είναι μόνο χαλαρή άσκηση, απλά δεν έχουν κάνει τη σωστή. Και η hot yoga επίσης βοηθάει στο να κάψεις λίπος αλλά και να ενεργοποιήσεις όλο σου το σώμα. Σε 28 μάλιστα μέρες μπορείς να δεις τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα στο σώμα σου. Φυσικά για μόνιμα και θεαματικά αποτελέσματα πρέπει να συνεχίσεις».

 

 

Πηγή: newsbeast.gr