Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Switch to love, switch to Dove! Όλα όσα είπαμε με τη Δανάη Μπάρκα και την Μυρτώ Κογιεβίνα

Ο όρος «κοριτσοπαρέα», παραδοσιακά, αναφέρεται σε παρέες κοριτσιών, σε παρέες φιλενάδων. Χθες ωστόσο, η Δανάη Μπάρκα, η Μυρτώ Κογιεβίνα και εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αποδείξαμε ότι όλα τα κορίτσια είναι μία μεγάλη «κοριτσοπαρέα».

Πριν το διαδικτυακό μας ραντεβού, δεν είχα μιλήσει ποτέ ξανά με τη Δανάη ούτε και με τη Μυρτώ. Καθώς όμως μας ένωσε το Dove, και το μήνυμα αγάπης που πρεσβεύει, αυτή η συνάντηση ξεκίνησε ακριβώς με αυτό: Αγάπη!

Αγάπη για το σώμα μας και τον εαυτό μας, αγάπη για τα κορίτσια είτε τα ξέρουμε είτε όχι, αγάπη για τις μασχάλες μας (το πιο παραμελημένο σημείο του σώματός μας) και, μέσα από την έρευνα του Dove, που απέδειξε ότι οι 9 στις 10 γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια με την περιοχή της μασχάλης, η Δανάη, η Μυρτώ και εγώ γίναμε το πιο empowering παρεάκι. Πάτα play για να δεις όλη την κουβέντα μας και τα λέμε παρακάτω!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Queen.gr (@queengr)

Μιλήσαμε για την ελευθερία του να είσαι ο εαυτός σου και το πόσο σημαντικό είναι να επιτρέπεις στους άλλους να είναι και εκείνοι ο εαυτός τους.

Μιλήσαμε για τη σημασία του να φροντίζεις, χωρίς ενοχές, το σώμα σου και του να επιλέγεις brands όπως το Dove, πoυ μας αγαπά πραγματικά και μας φροντίζει βαθιά.

Η Μυρτώ, μας έμαθε πώς να μιλάμε στον εαυτό μας, και πώς να μετατρέπουμε τα αρνητικά του σε θετικά. Η Δανάη δήλωσε την αγάπη της για το Dove κακάο και εγώ για το Original και μαζί με τα δικά σας, δεκάδες σχόλια, γίναμε μία τεράστια παρέα αγάπης και αποδοχής.

DOVES

Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός του live μας, η αποστολή του Dove! Για το Dove, κάθε σπιθαμή μας αξίζει φροντίδα και περιποίηση, γι᾽αυτό τα Dove αποσμητικά περιέχουν ¼ ενυδατικής κρέμας…

Δεν είναι απλά αποσμητικά, είναι προϊόντα περιποίησης που θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τις ανασφάλειες, να καταρρίψουμε τα στερεότυπα, να σηκώσουμε τα χέρια μας ψηλά και να κάνουμε την αλλαγή!

Εμείς λοιπόν κάναμε την αλλαγή, το Switch to love, switch to Dove και μαζί μας έχουμε τα αποσμητικά Dove, αλλά και ένα brand που μας αγάπησε πριν ακόμα μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Κάνε τώρα το δικό σου #SwitchtoLove, #SwitchtoDove και χάρισε αγάπη και φροντίδα στην επιδερμίδα της μασχάλης σου!     




Πηγή