Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Από πού τρώμε σήμερα; Οι πιο must «αφετηρίες» γεύσης στo Red Selection από το efood

Αγαπάς το ποιοτικό street food; Έχεις όρεξη για τα πιο απολαυστικά burgers με ονειρεμένες πατατούλες και γευστικά ντιπ; Λαχταράς ευφάνταστες σαλάτες, vegan combos και επιδόρπια με άποψη;

Ψάξαμε, ανακαλύψαμε και σου παρουσιάζουμε τη δική μας επιλογή για… απαιτητικούς ουρανίσκους. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ρίξεις μια ματιά στο menu του Big Nick! To εντοπίσαμε στο Red Selection του efood και αποτελεί έναν από τους top γευστικούς προορισμούς της Αθήνας. Η ποικιλία των πιάτων του θα σε εντυπωσιάσει, με υλικά διαλεγμένα προσεκτικά και συνδυασμούς που καλύπτουν κάθε επιθυμία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Non-stop γεύση…

Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι τα 20 και πλέον είδη burger που προτείνει το Big Nick για τους φαν της mainstream, αλλά και ethnic κουζίνας. Κάποια διαθέτουν κάτι από γαλλική φινέτσα ή ιταλικό ταμπεραμέντο και άλλα «μιλούν» στο στόμα με αμερικάνικες επιρροές. Ενδιαφέρουσα είναι και η γκάμα των small burgers στο Big Nick, για τους καλοφαγάδες με minimal αισθητική, αλλά και το label των εμβληματικών Trilogy Burgers.

Το κοτόπουλο έχει τη δική του εξέχουσα θέση στον κατάλογο, που «παντρεύεται» νόστιμα με καπνιστό καραμελωμένο κρεμμύδι, guacamole & nachos ή -στην πιο light εκδοχή του- πανάρεται και συνδυάζεται με iceberg και sauce tartare.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μαγεία κρύβεται στις λεπτομέρειες

Ας μιλήσουμε, όμως, και για τα καθόλου ταπεινά ορεκτικά του Big Nick. Τραγανά onion rings, mozzarella sticks με σάλτσα πίτσας, chicken nuggets και strips ανοίγουν τον χορό ενός ανεπανάληπτου γαστρονομικού παιχνιδιού, που θα αναζητάς ξανά και ξανά.

Οι vegans δεν θα μείνουν παραπονεμένοι… Μια πρώτη ιδέα δίνει το Anarvin Vegan Burger με falafel, δροσερή ντοματούλα και πίκλες, που αγκαλιάζει τρυφερά μια ιδιαίτερη sauce. Ενώ το Korean Kimchi BBQ Burger έρχεται να απογειώσει την εμπειρία με patty από καρότο, αρακά, καλαμπόκι, μελάσα, σόγια και μανιτάρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για το σήμα κατατεθέν του καθωσπρέπει street food που σέβεται τον εαυτό του, τις πατάτες, στο Big Nick θα βρείτε 18 διαφορετικές ιδέες. Με country στυλ ή σε thin cut size, με τρούφα και πεκορίνο, με cheddar cream ή σκορδάτες, με jalapenos & sour cream, με bacon ή αυγό τηγανητό… είναι απλώς ασυναγώνιστες.

Let’s have a dessert!

Τα επιδόρπια στο Big Nick είναι ένα κεφάλαιο από μόνα τους. Churros Nutella ή με μέλι και κανέλα, αλλά και το μπισκοτένιο Banoffee ή το Dolze Calzone Pizza με κρέμα bueno. Όλα κλείνουν ιδανικά κάθε γεύμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

All day απολαύσεις που παραγγέλνεις σε 1’ από το efood και έρχονται με ένα κλικ κοντά σου… Αρκεί στο φίλτρο να επιλέξεις το Red Selection.

Η λίστα με όλα όσα πρέπει να γευθείς!

Ήξερες ότι η ομάδα του efood ετοίμασε αποκλειστικά για εσένα μια διαφορετική πρόταση γαστρονομικής προσέγγισης για τις πολυάσχολες ημέρες ή τις cosy βραδιές σου; Με custom-made πιάτα και όχι μόνο, στα καλύτερα στέκια της γεύσης σε Αθήνα, Πειραιά, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Το Red Selection είναι μια λίστα με γευστικές επιλογές και τα πιο δημοφιλή καταστήματα αποκλειστικά για εσένα από την ομάδα του efood που σε περιμένει να την ανακαλύψεις στο ειδικό φίλτρο. Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα κορυφαία must-try;


Πηγή