Μια εύκολη παραλλαγή του διάσημου ιταλικού τιραμισού που μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα και σε καθημερινή βάση.
Αγαπημένο γλυκό όσων έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στον καφέ, το τιραμισού είναι το τέλειο κλείσιμο ενός ωραίου γεύματος ή δείπνου. Η ιστορία της αυθεντικής εκδοχής του ξεκίνησε στην Ιταλία των 60s και σύντομα κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο αφού δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς στον φίνο συνδυασμό πλούσιας κρέμας καφέ και αφράτων σαβαγιάρ.
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr
Πηγή