Το απόλυτο καλοκαιρινό θαλασσινό σε μια πρωτότυπη συνταγή με τσίλι, σκόρδο και λάιμ.
Τα καλαμαράκια μας θυμίζουν διακοπές και ταβερνάκια πλάι στο κύμα. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα όμως που θα αφήσουμε πίσω μας τα πάντα και θα πάμε να χαλαρώσουμε για λίγες μέρες απολαμβάνοντάς τα μπορούμε να τα μαγειρέψουμε στο σπίτι. Τα έχουμε συνηθίσει τηγανητά, ψητά και γεμιστά, με κόκκινες κυρίως σάλτσες. Εμείς όμως κάνουμε τη διαφορά και τα σερβίρουμε με λευκή πικάντικη σάλτσα που τα απογειώνει.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Πηγή