Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τοπ σεφ νοστιμίζει την μακαρονάδα με ένα κοινό συστατικό για να μην χρειαστεί να βάλει βούτυρο

Η μακαρονάδα είναι ένα από τα δώρα της γαστρονομίας στους καλοφαγάδες.

Μέσα σε λίγα λεπτά, μέσα από την κατσαρόλα βγαίνει ένα γεύμα-αριστούργημα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο νερό που βράζει, περιμένουμε για λίγα λεπτά και μετά αφήνουμε τη φαντασία μας να κάνει όλη την υπόλοιπη δουλειά.

Οι παραλλαγές της μακαρονάδας είναι αμέτρητες και είναι πραγματική απόλαυση όταν ανακαλύπτουμε μια καινούρια.

«Τα μακαρόνια δεν παχαίνουν. Εμείς παχαίνουμε»: Αν θες να προσέχεις τη γραμμή σου, σίγουρα η μακαρονάδα δεν θα έχει προτεραιότητα στις διατροφικές επιλογές σου μέσα στη μέρα, ούτε βέβαια μπορεί να είναι το καθημερινό βραδινό σου γεύμα πριν κοιμηθείς. Μέτρον άριστον.

Ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύεις τα μακαρόνια θα καθορίσει το πόσο θα επιβαρύνουν τη σιλουέτα σου.

Οι περισσότεροι αμέσως μετά το τέλος του βρασμού προσθέτουν στα μακαρόνια βούτυρο ή λάδι για νοστιμιά.

Διάβασε τι κάνει ένας τοπ σεφ στη μακαρονάδα και δεν χρειάζεται να βάλει βούτυρο στο bovary.gr


Πηγή