Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Χριστούγεννα: Πώς φτιάχνουμε εντυπωσιακό πλατό τυριών και αλλαντικών -Food stylist δίνει ιδέες

Το 2020, έχοντας ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση, η Emmy Rener αποφάσισε αντί να σπουδάσει σε κολλέγιο να πάρει άλλη κατεύθυνση, να ετοιμάζει πλατό τυριών για φίλους και την οικογένειά της.

Δύο χρόνια αργότερα, το πάθος της άνθισε σε μια επιτυχή επιχειρηματική δραστηριότητα, τη Sophisticated Spreads. Πλέον, είναι σε θέση να δίνει ιδέες και κατευθύνσεις για ευφάνταστα πλατό τυριών και αλλαντικών, τόσο ταιριαστών ειδικά την περίοδο των εορτών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

πλατό με τυριά και αλλαντικά
Ενα Χριστουγεννιάτικο πλατό με τυριά και αλλαντικά

Εντονα χρώματα στα πλατό τυριών και αλλαντικών

«Οι συμβουλές μου για ένα επιτυχημένο πλατό τυριών σαφώς δουλεύουν καλύτερα με μια παλέτα έντονων χρωμάτων, οπότε εξασφαλίστε ότι τα χρώματά σας συνεργάζονται και δεν συγκρούονται» λέει η με έδρα το Λος ‘Αντζελες Rener, μιλώντας στο My Modern Met.

πλατο
Τυριά, αλλαντικά, βρώσιμα λουλούδια, φρούτα, ξηροί καρποί

«Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ποικιλία τυριών, όπως μαλακά τυριά (άρα, Μπρι) και μεσαίας υφής τυριά (όπως Γκούντα) και προσπαθήστε να αναδείξετε τα εποχικά προϊόντα. Μου αρέσει, επίσης, να προσθέτω βρώσιμα λουλούδια, γιατί πιστεύω ότι αυτό προσθέτει μια πολύ γοητευτική νότα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Emmy Rener
Η Emmy Rener ετοιμάζει πλατό τυριών για φίλους και την οικογένειά της

«Εξασφαλίστε ότι παρόμοια βρώσιμα δεν ακουμπούν το ένα το άλλο. ‘Αρα, τυρί δεν πρέπει να ακουμπά σε τυρί και κρέας δεν πρέπει να ακουμπά σε κρέας» συνιστά. «Η ανάδειξη ποικιλίας διαφορετικών συστατικών είναι όντως το κλειδί στα πλατό τυριών και αλλαντικών».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή