Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Garden Gourmet-Απολαυστικές vegan επιλογές, ακόμη και για τη νηστεία!

Νηστεύετε; Είστε τύπος vegan ή vegetarian; Μήπως, απλώς, επιθυμείτε μία ισορροπημένη διατροφή με λιγότερο κρέας; Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, σίγουρα στη γεύση δεν χωρούν συμβιβασμοί…

Τώρα, υπάρχει μία νέα απολαυστική γευστική πρόταση, που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η Nestlé μας συστήνει την πρωτοποριακή γκάμα φυτικών προϊόντων Garden Gourmet, δημιουργημένη από εκλεκτές πρώτες ύλες, πλούσια σε πρωτεΐνες, υψηλής διατροφικής αξίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το  menu Garden Gourmet και οι αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί

Τρεις βασικές προτάσεις από το menu Garden Gourmet-Sponsored by Nestlé θα αποτελέσουν έμπνευση για να απογειώσετε κάθε πιάτο σας. Η βάση τους είναι η σόγια, μια εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας.

To ζουμερό Garden Gourmet Sensational Burger δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κλασικές εκδοχές σε αρώματα και γεύση. Όσοι αγαπούν το burger, μπορούν να «παίξουν» δημιουργικά και να το κάνουν πρωταγωνιστή σε πολλά πιάτα και σαλάτες. Άλλωστε, αποτελεί και μία ιδανική επιλογή για τα κυριακάτικά BBQ με φίλους, ακόμη και μέσα στη νηστεία.

Vegan Gourmet Sensational Burger
Vegan Gourmet Sensational Burger

Τα τραγανά και λαχταριστά Garden Gourmet Vegan Nuggets θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, καθώς είναι ένα εύκολο και υγιεινό φυτικό snack που μπορούν να απολαύσουν όλοι κάθε στιγμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Garden Gourmet Vegan Nuggets
Garden Gourmet Vegan Nuggets

Τέλος, τα Garden Gourmet Vegan Balls έρχονται να αντικαταστήσουν τα αγαπημένα, παραδοσιακά κεφτεδάκια της μαμάς, με μία ακόμη πιο healthy εκδοχή.Ταιριάζουν πολύ με όλα τα υλικά που θα βρείτε στο ψυγείο σας, μπορούν να ενταχθούν σε πλήθος συνταγών ή μπορείτε να τα απολαύσετε.

Vegan Gourmet vegan Balls
Vegan Gourmet vegan Balls

Η Nestlé κάνει πάντα τη διαφορά… και για το περιβάλλον!

Η Nestlé εδώ και 135 χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με τα υψηλά πρότυπα διατροφής και έχει ως στόχο να ενισχύει την ποιότητα της ζωής για όλους, σήμερα και στο μέλλον. Έτσι, ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και στη vegan κατηγορία μέσα από το έργο 300 και πλέον ειδικών στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Γιατί η φυτική διατροφή δεν είναι απλώς η νέα τάση της εποχή. Όλα τα προϊόντα της σειράς Garden Gourmet είναι ιδιαίτερα εύκολα στην προετοιμασία τους, ενώ αποτελούν και την πλέον ενδεδειγμένη διατροφική επιλογή, μιας και είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλαπλά ωφέλιμα, όμως, και για το περιβάλλον είναι όλα τα προϊόντα της σειράς, ακολουθώντας τις δεσμεύσεις της Nestlé για παραγωγή με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2050, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη μείωση τους στο μισό έως το 2030. Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί προτεραιότητα για τη Nestlé και καθοδηγεί τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Ο οδικός χάρτης της Nestlé προς την επίτευξη αυτού του στόχου περιλαμβάνει τη χρήση 100% ανακυκλώσιμων ή επαναχρησιμοποιούμενων συσκευασιών έως το 2025 και τη διάθεση φυτικών προϊόντων, όπως αυτά της σειράς Garden Gourmet, με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα έως το 2022.

Η Nestlé θέλει να παρουσιάζει πάντα το καλύτερο με σεβασμό στον καταναλωτή. Και η νέα απολαυστική σειρά Garden Gourmet είναι μία από τις ποιοτικότερες προτάσεις για να καλωσορίσετε στο τραπέζι σας. Γνωρίστε τη σε όλα τα καταστήματα λιανικής και μυηθείτε στην πιο συναρπαστική ιστορία γεύσης!


Πηγή