Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

ZAMPANO-To must bistrot σάς υποδέχεται στην καρδιά του Ψυρρή! | GASTRONOMIE

Μικρές μπουκιές από παράδεισο, ξεχωριστές απολαύσεις από τη γαλλική και τη δημιουργική ελληνική κουζίνα… Ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Αυτή είναι η γευστική ταυτότητα του bistrot restaurant ZAMPANO.

Στον αριθμό 16 της οδού Σαρρή, στην καρδιά της συνοικίας με τα υπέροχα νεοκλασικά, στου Ψυρρή, στεγάζεται αυτός ο χώρος με την ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητική, όπου συνυπάρχει η αστική κομψότητα με στοιχεία industrial και vintage. To ZAMPANO απέκτησε γρήγορα φήμη ως καλλιτεχνικό στέκι και όχι μόνο…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χώρος, μια έκπληξη…

Στη γειτονιά των θεάτρων και της επιλεκτικής εστίασης,οι ιδιοκτήτες Δημοσθένης Μισιεντζής και Επαμεινώνδας Σκορπιδέας αναβάθμισαν ένα σχεδόν ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, προκειμένου να δημιουργήσουν το boutique hotel City Circus Athens και το εστιατόριό του. Το project υλοποιήθηκε με την αισθητική καθοδήγηση των Σικελών αρχιτεκτόνων Maurizio και Guiseppe Alito, οι οποίοι έντυσαν και τους δύο χώρους με στοιχεία ρομαντισμού. Η έκπληξη που επιφυλάσσουν στους επισκέπτες κρύβεται σε έναν εσωτερικό διάδρομο που συνδέει τα δύο κτίρια κι έτσι πριν καταλήξετε στο bistrot, μπορείτε να απολαύσετε μία ξενάγηση στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Το ZAMPANO δανείστηκε το όνομά του από τον ήρωα του Fellini στο «La Strada», και όπως άλλος Άντονι Κουίν χρίζεται ιδανικός για γαστρονομικές ακροβασίες στα πολυγευστικά και πολυλειτουργικά μενού της σεφ Χρύσας Κατάκη.

Όσα δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε!

Δεν γίνεται να επισκεφθείτε το ZAMPANO, χωρίς να γευθείτε κάποιες από τις βασικές σπεσιαλιτέ του, όπως: ομελέτα καγιανά, αυγά με προσούτο avocado toast και αυγά bennedict για breakfast και brunch. Ακόμη, κεφτεδάκια φασολιού, μαστέλο σε κανταίφι, λαβράκι σωτέ και μοσχαρίσια ταλιάτα για lunch και dinner. Ενώ για επιδόρπιο, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε φλογέρες γαλακτομπούρεκο και cheesecake κολοκύθα.

ZAMPANO-Πολλά περισσότερα από ένα bistrot-restaurant!
ZAMPANO-Πολλά περισσότερα από ένα bistrot-restaurant!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H επίγευση, κάτι αναπάντεχο.

Η άριστη εξυπηρέτηση σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον, το ολοκληρωμένο μενού που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του all day bistrot, καθώς και η πρωτοποριακή διακόσμηση κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων. Η επιλογή του ZAMPANO για ένα γεύμα σας θα ανεβάσει το επίπεδο της γαστρονομίας που περιμένατε απο ένα bistrot και σίγουρα θα σας υποκινήσει να το επισκεφθείτε ξανά για ένα πρωινό ή brunch!

Για να γνωρίσετε καλύτερα το bistrot restaurant ZAMPANO, πατήστε εδώ.


Πηγή