Κυριακή , 28 Μάιος 2023

Πώς θα βελτιώσετε την εικόνα του σώματός σας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου – Η λύση για πιο γραμμωμένο και αδύνατο σώμα

Με την έναρξη της άνοιξης, όλους μας αρχίζει να μας απασχολεί η εμφάνιση του σώματος μας ενόψει καλοκαιρινής περιόδου. Σωστή διατροφή και γυμναστική είναι στην πρώτη γραμμή. Υπάρχει όμως και κάποιο μηχάνημα που θα μπορούσε να βοηθήσει;

Η λύση είναι το EMSCULPT neo, ένα μηχάνημα για την βελτίωση της εικόνας του σώματος, το οποίο συμβάλει στην μυική ενδυνάμωση και την απώλεια τοπικού λίπους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Dr. Νίκος Μαντάς, δερματολόγος – αφροδισιολόγος, μιλώντας στο iefimerida, δήλωσε: «Για πολλά χρόνια γίνομαι δέκτης της συγκεκριμένης ερώτησης και η απάντηση μου στους θεραπευόμενους μου ήταν κατηγορηματικά όχι! Είμαι πλέον στην ευχάριστη θέση να πω ότι η πρόοδος της ιατρικής τεχνολογίας έφερε στην κλινική μας το πρώτο και το μόνο αποτελεσματικό μηχάνημα για τη βελτίωση της εικόνας του σώματός μας, το EMSCULPT neo.

Εννοείται πως δε μιλάμε σε καμία περίπτωση για μέθοδο αδυνατίσματος. Με το EMSCULPT neo, δε χάνουμε κιλά, κερδίζουμε μυική ενδυνάμωση και απώλεια τοπικού λίπους,  με αποτέλεσμα να «μαζεύουμε» σε πόντους, περίπου 6cm στην περιοχή της μέσης, σύμφωνα με εμπεριστατωμένες μελέτες από τις ΗΠΑ, όπου και αναπτύχθηκε η συγκεκριμένη τεχνολογία».

Τι είναι το EMSCULPT neo:

Το EMSCULPT neo είναι η πρώτη και μοναδική παγκοσμίως μη-επεμβατική διαδικασία διαμόρφωσης σώματος που χρησιμοποιεί θέρμανση με ραδιοσυχνότητες RF για μείωση λίπους και εστιασμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια υψηλής έντασης (HIFEM+®) για μυϊκή ενδυνάμωση και τόνωση σε μια συνεδρία 30 λεπτών. Αποτέλεσμα είναι η μεγαλύτερη μείωση λίπους και μυϊκής ανάπτυξης από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερα χρήματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών για τον συνδυασμό εκπομπής Ραδιοσυχνότητας RF και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM+ δείχνουν 25% περισσότερη μυϊκή μάζα και 30% μείωση του λιπώδους ιστού.

Πώς μπορεί να επωφεληθεί ο ασθενής από την εφαρμογή:

Βοηθάει κυρίως τους ασθενείς στο να χτίσουν ένα πιο αδύνατο και γραμμωμένο σώμα αφού βοηθά στην εντατική μείωση του τοπικού πάχους και ταυτόχρονα χτίζει συνολικά τη μυϊκή δομή. Επιπλέον, όταν εφαρμοστεί στους γλουτούς επιφέρει την ανόρθωσή τους με μη χειρουργικό τρόπο.

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος:

Δεν υπάρχει περιορισμός μιας και όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη δράση του συστήματος. Είναι μία πλήρως ασφαλής θεραπεία αφού διαθέτει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά αλλά και εκτενείς μελέτες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το EMSCULPT neo και η ενσωματωμένη τεχνολογία μαγνητικού πεδίου υψηλής έντασης (HIFEM) έχουν δοκιμαστεί κλινικά για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα μέσω επτά κλινικών μελετών. Επιπλέον, 30 επιστημονικές δημοσιεύσεις καθιστούν το HIFEM την πιο εντατικά ερευνημένη τεχνολογία σώματος.

Δεν πονάει και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περισσότερο από ένα χρόνο ενώ η συνέχιση των θεραπειών συστήνεται για περαιτέρω ενδυνάμωση και λιπόλυση.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

30 λεπτά με minimum 4 συνεδρίες ανά 5 με 10 μέρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δρ. Νίκος Μαντάς
Ο Δρ. Νίκος Μαντάς

Δρ.
Νίκος Μαντάς,
Δημ. Σούτσου 38, Πλατεία
Μαβίλη
Τηλ. 2106412504


Πηγή