Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ενίσχυσε το μυϊκό σου σύστημα και βελτίωσε τη δομή του σώματός σου

Η ενδυνάμωση του μυϊκού ιστού μπορεί να σου φέρνει στο μυαλό έντονη άσκηση στο γυμναστήριο και μπάρες με ασήκωτα κιλά.

Ακόμη, κι αν δεν είσαι λάτρης της συστηματικής άσκησης σίγουρα σε ενδιαφέρει μια καλή σωματική εμφάνιση και δύναμη, για να μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Βελτίωσε τη δομή του σώματός σου σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι με το βιοενεργό πεπτίδιο κολλαγόνου BODYBALANCE της Gelita.

Τα υψηλής εξειδίκευσης βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου έχει αποδειχτεί πως μειώνουν το σωματικό λίπος, αυξάνουν την καθαρή σωματική μάζα και δίνουν μεγαλύτερη μυική δύναμη σε συνδυασμό με άσκηση με αντίσταση.

Το πεπτίδιο BODYBALANCE έχει θετικές επιδράσεις στα δυο κύρια συστατικά του σώματος: την καθαρή σωματική μάζα (χωρίς λίπος) και το σωματικό λίπος. Η απαλλαγμένη από λίπος, καθαρή σωματική μάζα, αποτελείται κυρίως από την μυϊκή μάζα αλλά επίσης και από την οστική μάζα, την μάζα του συνδετικού ιστού και το νερό που περιέχει το σώμα.

Οι μύες είναι απαραίτητοι για τη φυσική δραστηριότητα, την σταθερότητα και σωστή στάση του σώματος. Επιτρέπουν την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν την πέψη της τροφής.

Η απώλεια μυικής μάζας κατά τη διάρκεια της ζωής μας μεταφράζεται σε μείωση ή απώλεια της κινητικότητας, που ακολουθείται από απώλεια της ανεξαρτησίας και της ποιότητας ζωής. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες η λήψη του πεπτιδίου BODYBALANCE έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κινητικότητας σε υγιή άτομα.

To πεπτίδιο BODYBALANCE σε στηρίζει στις καθημερινές ανάγκες και τα όνειρά σου και μπορεί να ληφθεί μαζί με το αναψυκτικό ή το γάλα σου.

  • Είσαι νέος και ενδιαφέρεσαι να επιτύχεις μια καλή σωματική εμφάνιση και περισσότερη δύναμη;
  • Θέλεις να διατηρήσεις τη νεανική σου δύναμη και να κάνεις τις καθημερινές σου ασχολίες με την άνεση που είχες παλαιότερα;
  • Θέλεις να αναπληρώσεις τη μυική και σωματική μάζα που έχασες με την πάροδο του χρόνου ή μετά από τραυματισμό;

Το πεπτίδιο BODYBALANCE της Gelita είναι εδώ να σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου και να ενισχύσεις τα αποτελέσματα της εκγύμνασης.

localStorage.clear();


Πηγή