Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν: Το αβγό είναι το «μυστικό» για υγιείς αρθρώσεις

Οι πόνοι στις αρθρώσεις ταλαιπωρούν εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Άντρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, αναφέρουν ότι αισθάνονται πόνους στο γόνατο, στους αγκώνες, στα δάχτυλα και αλλού και πως ο πόνος αυτός επηρεάζει την καθημερινότητά τους, τη ζωή τους. Όσο μάλιστα προχωρούμε και σε μεγαλύτερες ηλικίες, αυτός ο πόνος στις αρθρώσεις επηρεάζει την ίδια την ποιότητα της ζωής του πάσχοντα.

Πλέον είναι σαφές πως ταλαιπωρούνται και επηρεάζεται η ΝΕΜ® (Natural Eggshell Membrane) κυρίως σε άτομα με αντίστοιχα προβλήματα λόγω της ηλικίας τους ή άτομα που έχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στις αρθρώσεις – όπως για παράδειγμα μπορεί να είναι η κληρονομικότητα. Επίσης, συχνά ταλαιπωρούνται και άτομα που ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα και επομένως καταπονούν τις αρθρώσεις και τους χόνδρους του σώματός τους. Ένας τραυματισμός ή ακόμα και μια φλεγμονή που εμφανίζεται από διάφορες αιτίες, είναι δυνατόν να προκαλέσουν βλάβη στις αρθρώσεις – ακόμα και να οδηγήσουν σε χρόνιο πρόβλημα.

Στο αβγό κρύβεται το «μυστικό»

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, το ΝΕΜ® (Natural Eggshell Membrane), που προέρχεται από τη μεμβράνη του κελύφους του αβγού, ωφελεί με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη λειτουργία των αρθρώσεων, βελτιώνοντας την κίνηση και μειώνοντας την αίσθηση της δυσκαμψίας.

osteoaid

Το συστατικό αυτό, το ΝΕΜ® υπόκειται σε παντεταρισμένη μέθοδο επεξεργασίας και είναι το βασικό συστατικό του συμπληρώματος διατροφής SUPERFOODS OSTEOAID. Πιο συγκεκριμένα, βοηθά στην καλύτερη λειτουργία των αρθρώσεών, παρέχοντάς τους την «τροφή» που χρειάζονται ώστε να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για την καλύτερη λειτουργία τους, γι’ αυτό και το συγκεκριμένο συστατικό αποτελεί μία πραγματική υπερτροφή για τις αρθρώσεις, ώστε να παραμένουν υγιείς.

Μία κάψουλα SUPERFOODS® OSTEOAID την ημέρα είναι αρκετή, ώστε σε 7-10 ημέρες να είναι ορατά τα αποτελέσματα. Με το να δίνουμε στις αρθρώσεις μας τη δύναμη που χρειάζονται, και ειδικά αυτό το πολύτιμο για τη λειτουργία τους συστατικό που προέρχεται από τη μεμβράνη του αβγού, πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα: Παίρνουμε όλα τα πολύτιμα, φυσικά συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας και κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για την ενίσχυση της υγείας μας. Παίρνουμε καθημερινά τη δύναμή μας και διώχνουμε οριστικά τον πόνο στις αρθρώσεις, κερδίζουμε μία καλύτερη ζωή, χωρίς ενοχλήσεις και «εμπόδια» που μας κρατούν πίσω!

 

Τα προϊόντα SUPERFOODS διατίθενται στα φαρμακεία.


Πηγή