Πέμπτη , 17 Ιούλιος 2025

Ποια λαχανικά γίνονται πιο θρεπτικά όταν μαγειρεύονται (εικόνες)

Σε γενικές γραμμές τα λαχανικά είναι προτιμότερο να καταναλώνονται ωμά, καθώς το μαγείρεμα καταστρέφει πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Εξαίρεση στον κανόνα αποτελούν τα πέντε παρακάτω λαχανικά, καθώς το μαγείρεμα επιτρέπει την αποδέσμευση θρεπτικών συστατικών τα οποία δύσκολα θα μπορούσε να απορροφήσει αλλιώς ο οργανισμός.

Δείτε ποια είναι στις εικόνες που ακολουθούν:


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

ALS: Συμπτώματα & παράγοντες κινδύνου του σπάνιου συνδρόμου από το οποίο πέθανε ο Γεράσιμος Μιχελής

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Γεράσιμου Μιχελή, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ …

Daily-News.GR