Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Τρία νέα καταστήματα προϊόντων υγείας και ευεξίας HOLLAND & BARRETT άνοιξε στην Ελλάδα ο Όμιλος FOURLIS

Το ένα κατάστημα βρίσκεται στο Χαλάνδρι στο κέντρο του Δήμου (Χαϊμαντά 19), το δεύτερο στη Νέα Σμύρνη (Ομήρου 68) και το τρίτο είναι shop-in-shop μέσα στον ΑΒ Βασιλόπουλο στο Ελληνικό (Λ. Βουλιαγμένης 43-45).

O Όμιλος FOURLIS έχει ήδη ανοίξει τα τρία πρώτα καταστήματα Holland & Barrett στη χώρα μας αρχές του 2023, στην Κηφισιά (Κασσαβέτη 7), στη Γλυφάδα (Πλατεία Εσπερίδων 2) και στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens καθώς και ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα για πανελλαδική κάλυψη. Ο Όμιλος στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία μέσω της ανάπτυξης, ενός δικτύου 100 φυσικών καταστημάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Holland & Barrett ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1870 και για πάνω από 150 χρόνια οι καταναλωτές την εμπιστεύονται για προϊόντα ευεξίας. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα Υγείας & Ευεξίας στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ευρώπη και διαθέτει ένα δίκτυο πλέον των 1.600 σε 18 χώρες παγκοσμίως. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε 4 κατηγορίες: βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, αθλητικά συμπληρώματα και τρόφιμα και ροφήματα.

Η Holland & Barrett έχει μεγάλη εξειδίκευση στις βιταμίνες και τα συμπληρώματα και παράγει τα περισσότερα προϊόντα στη Μεγάλη Βρετανία στο εργοστάσιο παραγωγής. Ως αποτέλεσμα, μπορεί και παρέχει τα προϊόντα σε προσιτές τιμές, με στόχο να καταστήσει την υγεία και την ευεξία τρόπο ζωής για όλους. Η πλειοψηφία των προϊόντων είναι κατάλληλα για χορτοφάγους (vegetarians), ενώ υπάρχουν ποικίλες επιλογές για vegans.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα καταστήματα Holland & Barrett θα βρει κάποιος μεγάλη ποικιλία προϊόντων και από τοπικούς παραγωγούς, καθώς και ένα φιλόξενο περιβάλλον με το εξαιρετικά ευγενικό και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η ομάδα της Holland & Barrett, μέσω ενός εξειδικευμένου, αναλυτικού και συνεχούς προγράμματος εκπαίδευσης αποκτά βαθιά γνώση του αντικειμένου και μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές στον καταναλωτή, καλύπτοντας κάθε προσωπική του ανάγκη. Στη Μεγάλη Βρετανία, το πρόγραμμα αυτό αναγνωρίζεται και πιστοποιείται από το αγγλικό κράτος.


Πηγή