Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Dpharmacy.gr – Αδυνάτισμα και αντιγήρανση

Το καλοκαιράκι όλα είναι εκτεθειμένα σε κοινή θέα! Mini φούστες, κοντά φορέματα, πολλές γυναίκες επίσης δεν βάφονται αφού είναι στη θάλασσα όλη τη μέρα.

Συμπέρασμα; Όλα είναι πιο ανάλαφρα, πιο μποέμ, πιο απλά. Στην ραστώνη λοιπόν του καλοκαιριού που θέλετε να είστε πιο φυσική, ορισμένα καλλυντικά είναι απαραίτητα. Δύο πολύ σημαντικές κατηγορίες είναι τα προϊόντα αδυνατίσματος – κυτταρίτιδας, τα οποία κάνουν πρόσωπο και σώμα να είναι όμορφα, θελκτικά και ανανεωμένα ακόμα και κάτω από τον ήλιο.

Στην παρακάτω συλλογή, σας προσφέρουμε κρέμες αντιγήρανσης που μπορούν να κάνουν θαύματα και είναι βραβευμένα το καθένα στον τομέα του. Εσείς τα γνωρίζετε;

Αντίο κυτταρίτιδα

Όλη η σειρά Rose Pepper είναι εξειδικευμένη και πολύ αποτελεσματική! Αυτό που ξεχωρίζει είναι το λάδι αναδιαμόρφωσης σώματος Apivita ROSE PEPPER που τονώνει την μικροκυκλοφορία της περιοχής και αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα με τον καλύτερο τρόπο. Το μείγμα αιθέριων ελαίων μετά από λίγες μέρες χρήση έχει την ιδιότητα να λειαίνει την επιδερμίδα και να μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Κατάλληλο και για ομοιοπαθητική!

fgbfio3

Το τζελ σώματος Body Profile της ENVIRON έχει βραβευτεί για τα αποτελέσματά του σε επιδερμίδες όλων των ηλικιών. Μάχεται τις ατέλειες, το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και αναδομεί το δέρμα, δρώντας ενάντια στην συσσώρευση λίπους. Χρησιμοποιήστε την κρέμα πρωί και βράδυ και δείτε πραγματικά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το βραβευμένο προϊόν από εδώ.

Ολιστική αντιγήρανση

fgbfio4

Η κρέμα ολιστικής αντιγήρανσης ελαφριάς υφής με βασιλικό πολτό αυξάνει την σφριγηλότητα της επιδερμίδας του προσώπου, βελτιώνοντας πολύ το περίγραμμά του και την υφή του. Δρα αποτελεσματικά στις καφέ κηλίδες και προστατεύει από το οξειδωτικό stress. Καθημερινή χρήση και καθημερινή απόλαυση.

fgbfio5

Το καθημερινό σας αντηλιακό από τη YOUTH LAB, παρέχει πολύ υψηλή προστασία και περιέχει χρώμα που προσαρμόζεται στον δερματικό σας τόνο. Πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε θα γίνει ο ιδανικός σας σύμμαχος όλο το καλοκαίρι. Θα έρθει στον χώρο σας μαζί με δώρο έκπληξη!

Για να βρείτε περισσότερες κρέμες αδυνατίσματος και κρέμες αντιγήρανσης από τα μεγαλύτερα brands της αγοράς, μπείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο dpharmacy.gr.

localStorage.clear();


Πηγή