Πέμπτη , 28 Σεπτέμβριος 2023

Supplement Awards 2022: Platinum για το Neubria Charge Energy & 3 βραβεία για τα Neubria

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα Supplement Awards 2022 ανέδειξαν
τους leaders της αγοράς των συμπληρωμάτων διατροφής,
επιβραβεύοντας την καινοτομία, την επιστημονική εγκυρότητα
και την ασφάλεια των προϊόντων.

Σε αυτή τη βραδιά, τα Neubria θριάμβευσαν, αποσπώντας 3 μεγάλα βραβεία!
Σε μια ενότητα που περιελάμβανε περισσότερες από 20 κατηγορίες συμπληρωμάτων διατροφής και πολλαπλάσιες συμμετοχές, το NEUBRIA CHARGE ENERGY κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία, αποσπώντας Platinum Award.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα ενέργειας» το
NEUBRIA CHARGE ENERGY κατέκτησε το GOLD AWARD. Συνδυάζοντας μερικά από τα πιο αποτελεσματικά βότανα και θρεπτικά συστατικά για την παραγωγή ενέργειας (4 είδη τζίνσενγκ, πράσινο τσάι,
γκουαρανά, θεανίνη), το NEUBRIA CHARGE ENERGY συμβάλλει στην αύξηση της σωματικής ενέργειας και στην πνευματική εγρήγορση.

Επίσης, στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα για την εγκεφαλική λειτουργία». Το NEUBRIA EDGE FOCUS απέσπασε το SILVER AWARD. Πρόκειται για ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο περιέχει, μεταξύ άλλων, ένα καινοτόμο μίγμα βοτάνων που βοηθάει στη συγκέντρωση, τη διαύγεια και την πνευματική απόδοση.

Η Τελετή Απονομής των Supplement Awards 2022 διοργανώθηκε από την BOUSSIAS και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στο House 124 στο Χαλάνδρι. Σε αυτή τη λαμπερή βραδιά, περισσότερα από 80 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες
καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, συναντήθηκαν, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των NEUBRIA στην Ελλάδα είναι η Douni Health Products.


Πηγή