Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η Olivia Dunne έγινε viral για όλους τους σωστούς λόγους

Η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής αποδεικνύει την ευελιξία της σε όλα τα επίπεδα.

Ένα απλό video από την καθιερωμένη προπόνησή της ήταν αρκετό για να γίνει viral. Οι αλγόριθμοι στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης τα έχασαν και οι χρήστες δε σταματήσαν να κάνουν retweet και να μοιράζουν αποθεωτικά σχόλια. Η Olivia Dunne αξίζει αυτήν την αποθέωση γιατί κανείς δεν της χαρίστηκε. Η 21χρονη πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, πρώην μέλος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και νυν μέλος της γυναικείας ομάδας γυμναστικής LSU Tigers, είναι η αθλήτρια με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία στο NCAA ύψους 3.400.000 δολαρίων.

 

Πρόσφατα ταξίδεψε μέχρι το Πουέρτο Ρίκο για τις ανάγκες της φωτογράφισης του τελευταίου τεύχους «Sports Illustrated Swimsuit» και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)

 

Το φετινό τεύχος του Sports Illustrated Swimsuit σηματοδότησε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της 20χρονης στο brand, με την ίδια να πιέζει αρκετά το πρόγραμμά της ώστε να τα καταφέρει διότι χρειάστηκε να μείνει εκτός προπονήσεων για 6 μέρες. «Ήταν κάτι που δε συνηθίζω αλλά το να βρίσκομαι στο Sports Illustrated είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit)

 

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν περισσότεροι από 4.100.000 χρήστες και μετά από την παρακάτω gallery, είναι ξεκάθαρο πως θα τη σχολιάσεις αποθεωτικά με τους φίλους σου στα DM.

 




Πηγή