Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Το «σκοτεινό» sexiness της Gabbriette

Θυμίσου αυτό το όνομα διότι θα το βλέπεις μπροστά σου τα επόμενα χρόνια.

Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που αγνοούσες το συγκρότημα «Nasty Cherry», τότε βρίσκεται στο κατάλληλο άρθρο. Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα pop γυναικείο συγκρότημα, κάτι σαν τις «Spice Girls» της Gen Z. Αυτή η πληροφορία ήρθε στις οθόνες μας, όταν είδαμε την τελευταία συλλογή εσωρούχων του brand, Agent Provocateur. «Μούσα» της καμπάνιας η Gabbriette Bechtel.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @gabbriette

Τραγουδίστρια των «Nasty Cherry», η ανοδική πορεία των οποίων διακόπηκε βίαια κατά την περίοδο της πανδημίας, η 25χρονη Gabbriette είναι μοντέλο, ηθοποιός, χορεύτρια, μουσικός και influencer. Το «σκοτεινό» sexiness της γοητεύει όποιον βρεθεί στο διάβα της. Έχει αυτό το μελαγχολικό βλέμμα που δείχνει ότι έχει περάσει πολλά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι μελλοντικά θα την δούμε να πραγματοποιεί μία καριέρα ανάλογη της Dua Lipa. Η ίδια δεν πολυνοιάζεται. Είναι star, είναι πολυτάλαντη και σίγουρα θα βρει τον δρόμο της. Εξάλλου ανήκει σε αυτή τη γενιά της Gen Z, που δεν της αρέσει να αγχώνεται. Θέλουν να ζήσουν τη ζωή του με ποιότητα και με αργούς ρυθμούς. Σε αντίθεση με όλα όσα είχαν μάθει οι millennials.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @gabbriette

Αν το καλοσκεφτείς, ήδη έχει πετύχει όλα όσα θα ήθελε κάθε κορίτσι στην ηλικία της. Μάλιστα το να ποζάρει ως κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια του Agent Provocateur, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Άλλο που κατάφερε να δείχνει κάτι τέτοιο.

Περισσότερα στην gallery.

 




Πηγή