Δευτέρα , 15 Απρίλιος 2024

Η Βίκυ Φλέσσα αποκαλύπτει την ηλικία της και περιγράφει τη ζωή με τον εγγονό της -Δείτε πώς είναι σήμερα

Η Βίκυ Φλέσσα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την ηλικία της.

«Η εκπομπή μου “Σε προσκυνώ γλώσσα” είναι μοναδική εκπομπή για τη γλώσσα. Εννοώ η μοναδική στην ελληνική τηλεόραση. Κακομεταχειριζόμαστε τη γλώσσα μας, δεν βάζουμε τόνους, χρησιμοποιούμε αγγλικά. Φταίει και το διαδίκτυο. Κάνουμε πολλά λάθη στην τρίτη κλίση. Το θέμα δεν είναι το λάθος. Δεν υπάρχει άνθρωπος αλάνθαστος, άσφαλτος, το έχουμε ξαναπεί ότι είναι σωστή η λέξη. Υπάρχει το “άσφαλτος”, πρέπει να το πιστώσουμε αυτό στην Άντζελα Δημητρίου», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και φιλόλογος Βίκυ Φλέσσα.

Η Βίκυ Φλέσσα είπε στη συνέχεια: «Η εκπομπή μου “Στα άκρα” είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων, ξεκίνησε το 2002. Έχω πέσει θύμα της αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ και η εκπομπή δεν προβάλλεται τώρα. Ελπίζω να συνεχιστεί. Δεν αμείβομαι από αυτή την εκπομπή, παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΕΡΤ. Μου έχουν πει ότι θα ανανεωθεί και θα συνεχίσει να προβάλλεται. Είχα προτάσεις από την ιδιωτική τηλεόραση να παρουσιάσω ριάλιτι, αλλά είπα όχι».

Δείτε το βίντεο της Βίκυς Φλέσσα στο Bovary.gr


Πηγή