Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

«Ήμουν δυστυχισμένη»: Η 60άρα καθηγήτρια που παράτησε την καριέρα της influncer -Πώς έγινε διάσημη εν μια νυκτί

Στο αποκορύφωμα της καριέρας της ως Instagram influencer, η Λιν Σλέιτερ, μια 60χρονη καθηγήτρια και fashion blogger, έκανε πολλαπλές αναρτήσεις την ημέρα. Αλλά ήταν δυστυχισμένη.

«Πραγματικά έχασα τον εαυτό μου. Έγινα απλά αυτό το άψυχο, αποσυνδεδεμένο από τον κόσμο ψηφιακό πλάσμα, κάτι που άρχισε να μην μου αρέσει», λέει η Slater κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής της στο WWD.

Η Λιν Σλέιτερ σήμερα είναι 70 ετών και ο σύντροφός της Κάλβιν Λομ είναι 66 ετών και συνταξιούχος μηχανικός και φωτογράφος -μάλιστα πολλές από τις φωτογραφίες που βλέπουμε στο προφίλ της στο Instagram είχε επιμεληθεί εκείνος. Οι δυο τους αγόρασαν ένα σπίτι στην εξοχή κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αφού η Σλέιτερ συνειδητοποίησε ότι το να είσαι ένας λεγόμενος influencer ήταν μια καθοδική πορεία στο να χάσει τον εαυτό της. Η μετακόμιση σήμαινε ότι μπορούσε να είναι πιο κοντά στη μητέρα της, η οποία πέθανε το πρωί των Χριστουγέννων του 2021, και στα εγγόνια της. Σήμερα, η Σλέιτερ μετρά 769.000 followers στο Instagram, οι οποίοι πλέον βλέπουν πολύ λιγότερες αναρτήσεις στο προφίλ της.

Διαβάστε την ιστορία της Λιν Σλέιτερ στο Bovary.gr.


Πηγή