Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δήμητρα Χατούπη: «Δεν αισθάνηθηκα ποτέ sex symbol»

Η Δήμητρα Χατούπη σε μια σπάνια συνέντευξη μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, το θέατρο και τις αλλαγές που έχει δρομολογήσει στη ζωή της.

«Μια εικόνα που με κυνηγάει από τα παιδικά μου χρόνια ήταν όταν κόντεψα να πνιγώ. Ήταν άνοιξη, έκανε ακόμα κρύο, μπήκα μέσα σε ένα ποτάμι και τα άλλα παιδιά κάθονταν απ΄έξω και με κοιτούσαν. Φορούσα ένα λευκό φόρεμα κι έμπαινα μέσα στο ποτάμι όπου κάποια στιγμή το φουστανάκι μου είχε σχηματίσει κύκλο μέσα στο νερό. Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ και τα παιδιά είχαν τρομάξει πάρα πολύ. Για μένα αυτή η εικόνα, που για τους άλλους φάνηκε τρομερή και δύσκολη, ήταν κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου. Ήταν μια έννοια ελευθερίας».

«Με ρωτάς αν ένιωσα ποτέ sex symbol γιατί βγάζω έντονη θηλυκότητα. Αλήθεια ε; Δεν νομίζω να είχα ποτέ αυτή τη διάθεση, έχω την εντύπωση πως όλοι μας έχουμε και το αντρικό και θηλυκό στοιχείο και το πρώτο ήταν πάντα πιο έντονο σε μένα. Δεν το αισθάνθηκα, ούτε κατάλαβα πως οι ρόλοι μου βγάζουν ερωτισμό και ευτυχώς που δεν το καταλάβαινα γιατί δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Μπορεί υποσυνείδητα να διάλεγα ρόλους μοιραίας γυναίκας. Πολλές φορές συμβαίνει να δημιουργούμε πολλές άμυνες, δεν πιστεύω πως είμαστε αληθινοί και ελεύθεροι στη ζωή μας».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Δήμητρας Χατούπη στο Bovary.gr


Πηγή