Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Black Squirrel: Ένα αναγνωρισμένο κρασί του κτήματος Κατώγι Αβέρωφ που διευρύνει τους οινικούς μας ορίζοντες

Το κρασί κάνει την ανθρωπότητα να ανθεί, καθώς είναι ένα «ποίημα» κλεισμένο σε μπουκάλι, ενώ παράλληλα παραμένει σταθερά μία καθημερινή απόλαυση.

Είτε προορίζεται για το ξεκίνημα μιας γαστρονομικής βραδιάς, είτε αποτελεί συνοδευτικό ακόμη και του πιο ταπεινού finger food, κάθε φιάλη κλείνει μέσα της συναισθήματα, λέξεις, αρώματα, γεύσεις… Και καταφέρνει να ντύνει με μαγεία τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα γέλια μας, τις αφηγήσεις λατρεμένων ιστοριών και τόσες άλλες συγκινήσεις.

Κάπου εδώ, η αυλαία ανοίγει για να σας παρουσιάσουμε ένα ξεχωριστό κρασί. Πρόκειται για το Black Squirrel! Ένα αναγνωρισμένο κρασί από τη σειρά του κτήματος Κατώγι Αβέρωφ, το οποίο καταφέρνει να διευρύνει τους οινικούς μας ορίζοντες, καθώς κάθε γουλιά του έχει απεριόριστες δυνατότητες.

Το Black Squirrel, με τον μαύρο σκίουρο να κοσμεί τη minimal αισθητικής ετικέτα του, αποτελεί σαφέστατα μία οινική επένδυση από τον θρυλικό δημιουργό του, καθώς έγινε η έμπνευση και ταυτόχρονα το δημιούργημα του The Black Squirrel Project.

Διαβάστε περισσότερα για το Black Squirrel στο Bovary.gr.


Πηγή