Κυριακή , 5 Δεκέμβριος 2021

Άφησε τις πίστες και έγινε ταξιτζής

Άφησε το μικρόφωνο κι έπιασε το… τιμόνι εξαιτίας της οικονομικής αστάθειας. Ο τραγουδιστής Σταύρος Λιβυκός έγινε οδηγός ταξί και εξομολογείται σε συνέντευξή του: «Δεν ήθελα να ζω άλλο από το τραγούδι, έτσι όπως έχει εξελιχτεί η δουλειά του τραγουδιστή σε διάφορα παρακμιακά νυχτερινά κέντρα και με τη βοήθεια του Θεού κι ενός καλού φίλου μου, έγινα οδηγός ταξί και βγάζω αξιοπρεπώς το ψωμί μου», λέει στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά.

Ο Σταύρος Λιβυκός εξομολογείται: «Έπειτα από τρεις δεκαετίες στο τραγούδι, με δέκα προσωπικά άλμπουμ και επιτυχίες, έφτασα στο σημείο να πηγαίνω για δουλειά σε διάφορα μαγαζιά και να είμαι απογοητευμένος ως τραγουδιστής, και από καλλιτεχνικής και από οικονομικής πλευράς. Μάλιστα, είχα φτάσει στο σημείο να σηκώσω τα χέρια ψηλά, αφού δεν είχα χρήματα να πάω ούτε στο σούπερ μάρκετ. Επίσης, αν δεν ήταν καλοί άνθρωποι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού όπου μένω με την οικογένειά μου, θα μας πετούσαν έξω. Έτσι έψαχνα να βρω οποιαδήποτε δουλειά, αλλά σε όλους τους γνωστούς που απευθύνθηκα βρήκα τις πόρτες κλειστές».

Ο Σταύρος Λιβυκός σπούδασε στο ωδείο και έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού μεταξύ αυτών οι Μαρινέλλα, η Βίκυ Μοσχολιού, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Στράτος Διονυσίου και πολλοί άλλοι.

Μία από τις πιο γνωστές επιτυχίες του τραγουδιστή ήταν το «Πάρε Τηλέφωνο τον Κερατά».


Πηγή