Πέμπτη , 12 Μάιος 2022

Πάνος Μεταξόπουλος: Τα παιδιά μου με κορόιδευαν για τον χορό, έλεγαν «ο μπαμπάς μας ο μπαλαρίνος»

Στη σχέση με τα παιδιά του καθώς και στο επάγγελμά του, αναφέρθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ο γνωστός χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του και για την οικογένειά του.

Όπως είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής, τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, τα παιδιά του σήμερα είναι 18 και 20 χρονών. Ο ένας τελείωσε τον στρατό και ο άλλος τελειώνει το σχολείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Συζητάμε αλλά με βγάζουν νοκ άουτ στο πρώτο δευτερόλεπτο! Δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί τους, το ομολογώ. Δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος που έχω κάνει σε αυτή τη ζωή είναι ο ρόλος του πατέρα», εξήγησε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου με κορόιδευαν»

«Υπάρχει αμφισβήτηση και το δικό μου θετικό για εκείνους είναι αρνητικό. Αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να γίνει, για εκείνους είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει. Κάνω πάσο όμως, γιατί την ίδια επαφή είχα και εγώ με τον πατέρα μου».

Επίσης, σχετικά με το πώς διαχειρίστηκαν τα παιδιά του το επάγγελμα με το οποίο ασχολείται, ο Πάνος Μεταξόπουλος φανέρωσε πως «τα παιδιά μου, πλάκα πλάκα, πολλές φορές με δούλευαν και με κορόιδευαν για τον χορό. ”Ο μπαμπάς μας ο μπαλαρίνος” έλεγαν. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε και δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε αυτή την εποχή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή