Σάββατο , 28 Ιανουάριος 2023

Συγκλονίζει η συγγραφέας Γωγώ Τσακογιάννη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Είδα τον θάνατό μου» [βίντεο]

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αναφέρθηκε η συγγραφέας Γωγώ Τσακογιάννη, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Η συγγραφέας δήλωσε ότι πίστευε πως η ζωή της τελειώνει, την περίοδο που βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

«Το 2006 πέρασα καρκίνο του μαστού, ήμουν μια μαμά τριών μικρών κοριτσιών, ένιωσα σαν ένα μπουκάλι γάλα με ημερομηνία λήξης. Είδα τον θάνατό μου, έλεγα: “καρκίνος, εντάξει, ποιος επιβιώνει;” Με έριξε στα τάρταρα αυτό το πράγμα, με τρέλανε, ήμουν όλη μέρα σε έναν υπολογιστή να ψάχνω να βρω αν θα επιβιώσω», είπε η Γωγώ Τσακογιάννη, μιλώντας σε εκπομπή του Open.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό με έφερε πιο κοντά με την εσωτερική Γωγώ. Ήμουν ένα εγωκεντρικό πλάσμα, ήμουν περιτυλιγμένη από τις δικές μας ανάγκες και αυτό με γλύκανε, με έκανε να γίνω πιο γλυκιά μαμά, με έβαλε σε μια διαδικασία να κάνω περισσότερο χώρο για τους άλλους», πρόσθεσε σχετικά με τις εσωτερικές αλλαγές που ακολούθησαν:

Η Γωγώ Τσακογιάννη πρόσθεσε ότι δεν θέλησε να πει τίποτα στα παιδιά της για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Τα παιδιά μου ήταν τότε μικρά, δεν τους είπα τίποτα, είπα ότι κάηκε το μαλλί μου γιατί πήγα για ανταύγειες», είπε η συγγραφέας.


Πηγή